Željko Đigov

Niš

Član od: 16.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

clan od koga sam kupio dve maticne ploce za koje je tvrdio da su samo izvadjene iz laptopova i nisu radjene . Kada su stigle nazalost moju ni traga od istine , na jednoj je pokusana popravka koja se jasno vidi a sa druge su poskidani delovi i to tako grubo da od te ploce nema nikakve koristi. Na moje insistiranje da plocu vrati i da plati ostetu on po poznatom opravdanju onih koji ne prodju u pokusaju prevare kaze da se ne razume u ploce i nezna i da je plocu dobio tako i samo prosledio i ne zeli da mu plocu vratim vec svesno pristaje na negativnu ocenu uz drskost u ponudi da mi samo plati jedan deo para koje sam ja dao. Dakle obratite paznju i razmislite dokle je sve neko spreman da ode samo radi sitne dobiti.
Kao prvo u samom oglasu je pisalo prodajem NEISPRAVNE MATICNE PLOCE i nije nigde navedeno da su radjene ili ne,to je vasa prva laz,moje je bilo da ih upakujem i posaljem vama kome sam prodao po nizoj ceni nego sto jeste Sve ove vase price su obicne floskule ,jer ste pokusali da vratite jednu plocu uz veci iznos od koga ste kupili i pokusali ste da me uslovite , pare ili negativna ocena,pritom da ostanu obe maticne kod vas jer je jedna obicno smece. Videli ste da sam nov i vas ego vam nije dozvoljavao kompromis koji sam vam ponudio.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.