Zeljko Todorovic

Kladovo

Član od: 10.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Automobili za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dotični je nakon dobijenih podataka za slanje i pristanka na cenu potvrdio da će poslati u toku dana da bi sutradan napisao da je predmet prodat ali nije stigao da javi. Ovakve članove i njima slične obilaziti u širokom luku.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao je da je iCloud cist. Kada sam mu uradio restore telefon se zakljucao na strani iCloud. Ustvari telefonu je uradjen bajpas. Ekran polomljen, tac ne radi, kuciste nikakvo. Ne preporucujem nikakvu saradnju sa ovim.
Nepravedna ocena.Kupac je znao da je telefon razbijen,cak sam mu poslao jos fotografija na kojima je detaljno slikan iz svakog ugla (posedujem fotografije i poruke).U oglasu je svaki nedostatak bio naveden.Licno sam koristio telefon za youtube,posto karticu nije prihvatao sto je takodje bilo navedeno u oglasu.Prodavao se kao neispravan za delove,bez reklamacija.Telefon je kod kupca stigao 16.12.2019 a on je tek 20.12.2019 ocenio,niti me je kontaktirao,niti je imao bilo kakvu primedbu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.