zeljko

Bor

Član od: 23.03.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli > Kawasaki

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

naruci delove a nece da preuzme. .kao nisu od tog modela i te fore.
za obavestenje ostalih potencijalnih kupaca ,za coveka koji prodaje delove od Kawasakija Z 750,NISU DELOVI od ovog modela 2007 KOJI JE POSTAVI NA SLICI KOJA JE SKINUTA SA NETA,nego od starijeg modela,decko se ne razume ,zato je paket i vracen,a kao sto vidite ja se bavim prodajom delova i od modela Z750 2006 imas sve,tako da u poverenju ko bude pazario od Marka pogresice jer ce krenuti da vas ubedjuje kao i mene,a ako pratite oglase motora,one imao na oglasima Z750 2006 u celini i prodavao ga je za 2800e crne je boje,sad ga rastura neznam razlog i ne zanimam me,ko ne veruje neka naruci nesto od njega pa da vidi da stvarno nije u pravu a ja sam ga pitao dali su delovi od motora 2007 on je REKAO DA pre slanja......MOZETE SE UVERITI I SAMI AKO BUDETE PAZARI ovo je UPOZORENJE DA NE BUDETE NA MOM MESTU BEZ RAZLOGA

Motocikli | Oprema i delovi > Kacige i potkape

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazvao sam prodavca u vezi kacige shoei xr1000. Ovo je vec druga kaciga koju kupujem od njega. Posto smo se dogovorili oko cene, nacina placanja ja sam mu posalo sms-om adresu na koju da mi salje paket. Sve korektno, za sada. Posto je na kacigi nedostajao jedan deo, otisao sam na amazon i porucio isti za 20eur. Prodavac se posle 3h javio sms-om i rekao da mu zena ne dozvoljava da proda kacigu? !? ! Tako da ne samo sto nije ispostovao dogovor vec me je bacio u dodatni trosak. Hvala i nikad vise poslovanje sa doticnim.
kako moze da me ocenis kad ti kacigu nisi kupio,a vec nabavljas delove i bacas sebe u trosak a nisi dobio predmet i sad sam ti ja kriv,malo bezveze,ali neka bude da sam ja kriv,svako ima pravo da odustane od prodaje to je moje pravo..

Motocikli | Oprema i delovi > Odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Klasicna prevara ! Poslao mi jaknu kojoj je neko isekao delove rukava makazama, a tvrdio mi preko telefona da jakna nema nikakva ostecenja, da je 'kao nova' sto je i pisalo u oglasu, poslao sam mu slike jakne posto je tvrdio da on to nije ni video i ponudio sam mu da vratim jaknu i da ja snosim troskove transporta, ali nije hteo. Po meni kranje nekorektan prodavac.
jaknu sam mu dao za 60e cenu sam spustio , i niposto nisam rekao da je ko nova,nista nije iseceno nego je kupac umislio da ce za te novce da kupi neznam sta,nisam se slozio da mi vrati iz razloga sto nema nikakvih ostecenja prosto mu se nije svidela uzivo zato je negativna ocena...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.