Željko

Novi Sad

Član od: 23.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Muškarci | Naočare za sunce

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

doticni mi je poslao iskrzale naocare i kriv ram. naravno posle toga se ne javlja!
Poštovani Nebojša, ja Vam se ne javljam? Nigde me niste ni kontaktirali,niti na KP niti na mobilni broj! Naočare su uvek pre slanja pregledane te NEMA ŠANSE da je naočara oštećena a da je naša krivica a ne kurirske službe,naše ocene stoje iza naše robe i našeg poštenja! Da ste nas kontaktirali,što niste,mi bi smo Vam zamenili artikal ukoliko je zaista došlo do oštećenja,mada je Vama ovaj način bio lakši.. Samo dokaz svim ostalim članovima kakvih ljudi ima..

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Sta reci za ovakvog prodavca, a birati pristojne reci! ?Apsolutno ne postuje dogovor, postarinu sam placao tri puta, i to njegovom krivicom. Konfiguracija koju mi je poslao daleko je od opisane u oglasu. Onakva , kakva je stigla, je uzas! Budite veoooooooma oprezni kada poslujete sa ovim clanom! Ocena-NAJNEGATIVNIJA MOGUCA!
Kao prvo napomenuo sam da ako niste zadovoljni da mozete slobodno vratiti paket i da cu Vam vratiti novac,svaki put sam naveo da sam tu i da nije problem nista odraditi i dogovoriti se.Kao drugo postarina Vas je izasla 2000 dinara (jeste iz 3 paketa) ali bi Vas izasla isto toliko i da je jedan paket s obzirom da se salje kuciste,monitor,zvucnici,tastatura,mis,kablovi,diskovi itd.Cim ste primili paket culi smo se i rekli ste da necete da vracate racunar te mislim da sam ispao korektan sa te strane.Sto se tice konfiguracije racunar je Intel 2,00-tacno,HDD-250 GB-tacno,kod rama je greska sto sam ja mislio da je ddr2 a u stvari je ddr1 to prihvatam,graficka Nvidia Fx 4000 serija tacno.Gospodinu je ogromna greska kod ovog racunara ddr1 i to sto nije bio Win7 nego XP (sto se inace instalira za 20 min.Ovo je racunar za koji sam ja trazio 75 e sto je i vise nego skromno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.