Zeljko

Pančevo

Član od: 16.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na zalost ovo je prva negativna ocena koju moram da dam iz razloga sto je u oglasu navedeno da komponente nisu isprobane, ali od toga st se zadimilo napajanje ne moze da "pocrka" maticna, procesor, graficka, hard disk, pogotovo se ne mogu iskriviti nozice na procesoru. Ko se i malo razume u racunare zna da je tako i da je bilo sta ispravno ne bih dao negativnu ocenu, ali je ocigledno da se radi o ispitanim neispranim komponentama bez obzira sto se prodavac ogradio time da "prodaje macku u dzaku ili da kupi onaj ko voli da se kocka nije onako kao sto pise u oglasu. Ja volim da se kockam, ali ne sa namestenim kartama. Da dodam jos i da je prodavac postavio ne postojeci broj telefona za kontakt i da nije procitao moju poruku nakon prijema paketa dajem krajnje negativnu ocenu i ne preporucujem nikome saradnju sa ovom osobom.
Sve sto si u opisu ocene naveo je apsolutna laz!!! Volis da se kockas ali samo kad dobijas.Sve sto sam u oglasu naveo apsolutno je tacno! Zbog cega si pazario "Macku u dzaku"? Lazes da su iskrivljeni pinovi! Nista nije dirnuto od kako se zadimlo dok je radilo!Broj telefona koji je naveden u oglasu je apsolutno tacan!Cim si poceo da kukas da ti spustim cenu za 200 din trebalo je da znam sa kakvim covekom imam posla.Ni po jednom osnovu nemas prava da mi das negativnu ocenu!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.