Zeljko

Novi Kneževac

Član od: 17.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Tekst oglasa: Cd playeri Prodaje se sve komplet. Mercedesov ispravan, sony ispravan, vdo ispravan, pioneer ispravan, . .. .. STVARNO STANjE: Mercedesov-SAM SE GASI, BOČNE UŠICE SU ISEČENE, soni-NE HVATA STANICE, PLOČICA LEPLjENA SIROVOM GUMOM I NEMA KONEKTOR, vdo-NE MOŽE DA IZBACI NITI DA UČITA CD, pionir - BOČNE ŽABICE POLOMLjENE, PA PLOČICA ZAJEDNO SA NOSAČEM SPADA I NEMA KONEKTOR RAZMENA PORUKA: Nenad Zdravo Željko, evo ovako stoje stvari: 1. Mercedesov cd radi, ali hoće da se ugasi sam, nema određeno vreme, kad mu se ćefne 2. Soni cd - ne hvata stanice, a pločica ne može da se skine, lepljena sirovom gumom jer nema dobar kontakt sa bazom, nema konektor koji je oko 500 dinara 3. VDO cd ne može da izbaci disk koji je u njemu 4. Pionir cd nema konektor koji je 650 dinara tako da ga nisam ni probao i pločica sa nosačem pločice se odvaja od baze radija Šta podrazumevaš pod ispravnom stvari i šta ja da radim sa ovim sad? Zeljko Druze takvi su kakvi su. Konektore nemam, i ja sam nosio u servis samo na probu, da vidim sta radi a sta ne. Zeljko Nisam slusao ni jedan, samo isprobao u servisu, posto oni imaju konektore. A da imam konektore dao bih, meni svakako netrebaju. Nenad Pa šta je po tebi ispravno od ova 4 koje si naveo kao ispravne? Zeljko Zato sam i stavio tu cenu. Zeljko Pa jel rade. Ja sam probao, i platio da mi prikopcaju. .. 500din I sta dalje da ti pricam, i ja sam ih kupio kao ispravne neisprobane. I platio dosta vise neg sto sam prodao. Nenad Vidiš da nijedan ne radi, svaki ima nedostatak. Zeljko Odneo u neki servis. Isprobali na blic svaki dali radi. Ja isto uzeo bez konektora, kad sam video sta radi tako sam i napisao. I ja ih kupih od nekog coveka sto donosi robu od preko. I platio dosta vise neg sto prodao. I sta da mu kazem sad, tom liku. Nisam propao. Nenad Pošteno bi bilo s tvoje strane da ih primiš nazad. Zeljko Jest. I posteno bih bilo da sam ih kupio ispravne sve, ali nisu.
Cd playeri nisu se prodavali sa konektorima,a nije ni bilo navedeno u oglasu da ih imaju,navedeno je sta radi a sta ne. E sad druze za 3000din ti si hteo i konektore i svih osam cd pleyera da budu ispravni. Poslato ti je sve posteno i korektno,a sad ti sto nisi citao oglas i sta pise u oglasu to je tvoj problem. Mercedesov radio sam vredi 3000din,a ti si dobio osam cd playera za te pare,a i blaupunkt je ispravan to si zaboravio reci. U svakom slucaju mislio,nisi citao oglas uopste niti tekst oglasa sta je navedeno.U oglasu nije bilo navedeno da se prodaju sa konektorima,a zalim sto sam ti uopste prodao i dao pozitivnu ocenu,a ti meni negativnu,jer mogao sam prodati dugome za te pare ljudima koji drze auto placeve,da popune prazne rupe u autima koji se uvoze. A jako nekorketno,dobijes paket cutis nedelju dana,i posle se javis da nema konektore,i da nije ispravno. Zasto nisi javio odmah,nego posle nedelju dana.????
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.