Zeljko

Pirot

Član od: 27.08.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Maltretirao me da idem da slikam robu posebno samo za njega, da nosim paket licno u kurirsku sluzbu. Sve sam ispostovao i slikanje i slanje paketa istog momenta medjutim sutradan kada ga je kurir zvao covek kaze da je otisao odjednom u Bugarsku. Napravio mi troskove nije se setio ni da se javi nego sam morao ja da zovem njega. Kada me je zvao da ''poruci'' patike postavio mi je uslov da patike bas posebno samo za njega slikam i to zamislite sa natpisom pored patike gde ce da pise njegovo ime Zeljko. Ja sam inace na oglasu vec imao slike iz svih uglova ali one je zeleo da ja idem i da to slikam bas posebno za njega. Reko nije problem ali samo ako zelis da ih porucis, ako ne da se ne maltretiram bezveze kaze ne hoce sigurno da ih poruci. Kada sam sve isposotvao ostavio je sve podatke za slanje ja seo u kola otisao do Bex magacina potrosio gorivo spakovao paket poslao i sada se paket vraca nazad naravno stize mi racun za postarinu. Sa ovakvim ljudim ko god se bude usudio da saradjuje samo ce da zazali. Dakle pazite se kako god znate i umete jer decko sve sto je rekao je bila laz. Cak mi je rekao i da je adresa koju je ostavio lazna. Ja sam naravno celokupnu konveraciju slikao. Ne bih vise trosio reci na ovog clana.
Samo sto si ti stavio na kp jednu sliku od originalnih patika,i onda si ih poslao,pa kad si ih poslao tek onda sam dobio te uzivo slike gde se jasno vidi da su totalno drugacijee i da nema veze sa originalom,tako da nisam hteo da uzimam svakakve gluposti!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.