zeljko

Šabac

Član od: 20.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin Zeljko na moju veliku zalost nosi isto ime kao i ja, ponudi mi laptop na otkup kako on kaze zuri mu se jer "popravlja zube"( popravi ih lepo ), potom me je razvlacio par dana kako nemoze danas, sutra i nekako se nakani. Toliko lepo prica da bi covek pomislio Stigao Isus sa neba, ja naivan poverujem kao covek coveku da je sve ok i nepregledam laptop otkupi, kada sam dosao kuci imao sam sta da vidim, neisprvna Grafika, nisu drajveri instalirani pa nemozes ni videti dali radi verujem coveku na rec, posaljem mu poruku o svemu tome da bi on rekao, citiram " Vid`o si da radi ", ja kao prodavac dajem radnu garanciju svakom svom kupcu i do mesec dana a on "Posteni Sapcanin " ni par sati. Ok, ovo ti je nauk jer se ja necu osiromasiti za 200 eura a ti gledaj da popravis Kljove kako treba . .. . trebace ti. Ziv bio i opomena za sve da je ovo Veliko ( Nesmem da pisem neumesne reci ) na Kupujem Prodajem Portalu ! Vidi mo se, pozdrav.
Ajde ne lazi, jel ti ko branio da ga testiras? Drajveri su bili instalirani i radio je super nego ti si hteo na brzinu da uzmes masinu od 600 e za 200 pa nisi ni ga ni testirao... Ko meni garantuje da nisi zamenio maticnu sa grafikom? Bolje povedi racuna sta pises i kada kupujes polovne stvari i razumes se u to radi kako treba i ne okrivljuj druge za svoje greske ako je lap top u opste imao kvar.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.