zeljko

Šabac

Član od: 22.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Totalno neozbiljan i kupac koga treba izbegavati u SIROKOM LUKU. 28.03. cetvrtak se dogovoramo da mu posaljem u petak da mu stigne u subotu, jer u petak nije kuci i ja tako naravno urtadim. Pri tome mu spustam cenu za 15%. Evo slike nase prepiske. .. http: //www. zaslike. com/viewer. php? file=gvunadexiiz8mkbsrdqs. jpg Naravno posle slanja posiljke pitao sam ga da li je dobio patike, i on ne odgovara. Obzirom da pratim posiljke i da sam video da je odbio posiljku, poslao sam mu sms dan posle tj u nedelju i pitao da li su stigle patike, on ne odgovara. Sutra dan ga zovem i kaze kako radi u vojsci itd, i kako ne sme da koristi telefon i slicno pa zato nije uspeo da se nadje sa kurirom. Samo ne znam od kad se u vojsci radi 24h dnevno. Kaze mi kako ce kontaktirati kurira da uzme patike ili eventualno da mu ja opet posaljem sa cenom uvecanom za za ovo sto cu platiti paket koji mi se vraca. Ja na tu LUDOST mu kazem da opet NJEMU mogu da posaljem samo kad mi uplati ceo iznos za patike plus postarinu. On opet kaze da ce videti da se cuje sa kurirom da bi uzeo patike. Inace tog dana pre podne je bio odsutan pa posiljka nije urucena sto isto mozete videti iz slike prilozene. Kasnije u tom danu mu opet pisem sms gde ga pitam sta je uradio sa kurirom i naglasavam mu da city express drzi robu tri dana tj tri dana pokusava da uruci paket. Opet ne odgovara. Evo prepiske. .. http: //www. zaslike. com/viewer. php? file=hxw6ljezb06r3x1jmb7. jpg Opet sutra dan je bio odsutan i naravno nije mu urucena posiljka. Sve to vreme je imao sansu da se nadje sa kurirom, da se cuju i dogovore kad ce preuzeti posiljku. Ni na jedan sms nije mi odgovorio, niti me pozvao da mi se izvini sto nije mozda sitgao da preuzme posiljku i slicno. Evo dokaza o tome da je odbio posiljku i da je bio odsutan. .. . http: //www. zaslike. com/viewer. php? file=hnp9ci2x6r71aiyphz. jpg Sve ovo sto sam rekao mozete videti iz slika koje sam prilozio. Slika poruka na ko, slika sms dopisivanja mene sa njim gde on ne odgovara i slika pracenja posiljka sa sajta city express-a Uz ove dokaze svako opravdavanje Zeljka smekera iz Sabca. .. nece piti vodu, jer covek nece imati ni jedan dokaz da ja nesto nisam ispostovao. TACKA !
Malo je preterao samo ću reci Svasta !

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rezervisao kupovinu telefona, nije se pojavio, i isključio telefon koji je ostavljen u kontaktu.
covek se ne javlja na tel zvao sam ga 5 puta

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Totalno neozbiljni i treba ih zaobilaziti u sirokom luku! Cetri dana me zivka za prodaju Galaxy S2, odbio sam 20 ozbiljnih kupacs jer sam mu obecao telefon i na kraju dodjem u Bg 280km od kuce oni gase telefon! Ako si se predomislio lrpo kazi a ne da me zavlacis k'o nekog majmuna i uopste nije nikakva Biljana vec Zeljko iz Sapca! Eto toliko da pohvalim ove trgovce!
pod 1 biljana je moja supruga pod 2 nije specialno dosao u bg zbog telfona vec zbog drugog razloga pod 3 nisam mogao da se javim iz licnih razloga preterao je malo vise ali nije ni bitno ja sam zeljko nesic iz sapca ul milorada panica toliko od mene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.