Željko

Valjevo

Član od: 05.06.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > DVD plejeri/rikorderi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kaze da je probao dvd pa kada sam mu ja predocio i rekao za nedostatke dvd-a onda kaze da mu je probao brat u nemackoj inace prodao mi je neispravnu stvar i pritom na moju primedbu bio jako nekorektan i prekida vezu nece da se javi. preporuka buducim kupcima da izbegavaju ovog clana a ja necu da propadnem druze za 3000 koliko sam ti platio dbd
Uredjaj je poslat ispravan kao sto je bio i opisan. Kupac je imao primedbu da ne moze naci daljinski, sto nije bio moj problem, jer je tako i pisalo na prodaji, da ne ide daljinski. Imam sacuvanu i fotografisanu poruku u kojoj me naziva pogrdnim imenom. Tom porukom cu objasniti svima o kakvoj osobi se radi, bez osnovne kulture i vaspitanja. Prosledicu je i administratoru k.p.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je zvucnike sa farbanim visokotoncima membrane su farbane. Na moje pitanje da li je nesto radjeno rekao je ne nista nije radjeno. Kad sam ga zvao kaze otkud ja znam sta je farbano sta nije ja sam samo prodavac ja se tu ne razumem. Vec mi je prodao radjeno pojacalo i isto je rekao da nije cackano. Napomenuo mi je da se zale pojedini preprodavci na mene. Pa sta treba da kupujem vase krseve i lomove i pri tom da me pravite na ludim kako je uredjaj ispravan i da je bitno da svira, a kad prodajete govorite da je sve fabricki!
Zavlačio si me tri dana za zvučnike, te pošalji, te odvrni, te proveri, pa na kraju, nemoj slati. A onda si me ipak zvao i molio da ti ih pošaljem. Jasno su mi pojedini prodavci rekli kakav si čovek i to mi je sasvim dovoljno. Žao mi je što smo sarađivali. A i pojačalo koje si kupio od mene je ok, to mi je potvrdio tvoj prijatelj kod koga je isto pojačalo. Čovek rekao da je zadovoljan, imam snimljen razgovor sa njim, kao i sacuvane poruke u kojima si prvo odustao pa posle ponovo trazio da ti se pošalju zvučnici.. Ima nas raznih, a ti si Edvarde pokazao kakav si čovek.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.