Zeljko

Beograd

Član od: 23.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Baterije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Namerno mi poslao ostecen punjac, onda me optuzi da cu mu vratiti drugi, onda mu platim 2 puta postarinu za njegovu gresku i on jos drzak i bezobrazan pa se svadja i ne priznaje gresku i ucenjuje me jos i govori sta cu da radim na svo moje strpljenje! Ma sram te bilo! Zavrsili smo zauvek!
OD MENE SI DOBIJO POTPUNO ISPRAVAN ADAPTER I KAO NOV kada mi je vratijo adapter moro sam da platim duplu postarinu jer je namerno stavijo do dvanest poslao sa mu drugi kao nov i naravno da on plati jer trazi da adapter bude kao nov STO ZNACI AKO SA OVIM CLANOM SARADJUJETE SIGURNI BUDITE DA CE TRAZITI DLAKU U JAJETU ILI CE VAM UVALITI NESTO NEISPRAVNO KAO PROSLOM CLANU KOJI MU JE DAO NEGATIVNU

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Dao covek u oglase HD 80gb, a poslao mi HD 30gb. Bravo za tebe dobar si lik. . Veliki pozdrav za tebe! !! !
Poslat mu je hard onakav kako je opisano u oglasu i poruku mi je poslao nakon 17 dana. nije trazio ni da vrati predmet niti da mu vratim novac tako da ga uopste nerazumem . Doticni nije trazio povracaj novca, obraz je mnogo vredniji od njegovis 500 dinara. POZDRAV I ZA NJEGA BAS JE PAMETAN I HVALA MU NA OCENI

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Provereno 01.08.2014. godine kupljena ploca asus A8N-E i procesor AMD 4400+ od ovog prodavca u Surcinu i lepo je pitan dali je sve ispravno posto nekupujem za sebe nego za dalju ugradnju sto je isti rekao da jeste. Cim sam probao plocu i procesor crkli su svi SATA portovi, i ja reko ajde nema veze stavio sam stariji IDE HDD i kao nekako se instalirao windows. Ploca je kod njega probana i radila je 30 sekundi i ja sam mislio bice sve dobro. Medjutim ploca CIM SE UGREJE posle 10 minuta se blokira i neradi nikako a sada nece ni da se upali. U samom startu mi je bilo sumnjivo jer bilo jeftino 3500 dinara taj komplet ali isti je tvrdio da je sve ispravno. To kupljeno nije bilo za mene nego za dalju ugradnju i dok je moj kupac sve to preuzeo i probao proslo je 16 dana (LJUDI SU NA ODMORu) a ovaj Ivan nije hteo na poruku da mi odgovori i nejavlja se, nece da zameni plocu (pare mu nisam trazio). Njegov komentar je bio sta sad da mi vraca posle mesec dana sto nije tacno (proslo je 15-16 dana) kompijuter je efektivno radio dva dana od kad je preuzet i sve je crklo a ko zna i dali procesor valja jer sad nemam gde da probam. U svakom slucaju ko uzima od njega neka sve detaljno proba i na duze vreme (NE 30 SEKUNDI) posto mu je sve JEFTINO a samim tim i SUMNJIVO. Ja se retko kad zalim ali sad me je covek izuo za 3500 dinara koje sad moram sam da dam tako da moram a nemoze da kaze da neznam sta radim jer radim u servisu ali ne preprodajem delove.
Covek je kupio plocu pre skoro mesed dana a ne 15 dana kako on kaze sto se tice ispravnosti sve je dobro provereno i testirano.Garanciju dajem svakome 7 dana da proba kupljenu stvar i ako mu se nesvidja moze da zameni ili da dobije novac nazad.Da se lepo odmah javio ako nesto nije bilo ok sa plocom kako on kaze u samom startu dobio bih drugu bez ikakvog problema.Kod mene je sistem bio dignut na sata hard disk i sve radilo perfektno.A to sto kaze da nepreprodaje delove jasno se vidi u poruci da je ploca bila namenjena za dalju ugradnju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.