Zeljko

Valjevo

Član od: 06.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon koji je stigao nije onaj koji se nalazio na slikama u oglasu. Touch screen blokira na momente. Mislim da covek daje sam sebi pozitivne ocene sa drugih naloga, vidim ovde svaka druga ocena Nikola, Stefan. .. Blokirao me je da ne mogu da ga kontaktiram a na telefon se ne javlja! Zaobici u sirokom luku!
Sta da kazem na ovaj komentar.Sta god budem rekao uvek ce se naci neko kome ce jedna nezasluzena negativna ocena vise znaciti nego dosad 201 pozitvna OCENA.Jos sta mogu reci je da se ovim poslom bavim vise od 10 godina i nisam imao ovakvih problema.Tacno je da sam prodao Zivoslavu NOKIU C3-01, ocu od ovog Milosa.Nokia je bila kao nova, koja je radila svega 21h.U potpunosti je bila ispravna i proverena dva puta pre nego je prodata.Ovu nokiu sam kupio OD STEVANA IZ BORA 23.03.2015godine sto mozete videti jer sam coveka ocenio sa pozitivnom ocenem.Zivoslav , otac od ovog clana u telefonskom razgovoru mi je rekao da touch u opste neradi, da ima tri tackice na poledjini telefona i da navedeni telefon nije sa slike.Na moje pitanje kako je to tacno utvrdio da nije sa slike odgovorio mi je ;DA SE CRVENI TASTER ZA PREKID RAZGOVORA I GASENJE TELEFONA NESLAZE NIJANSA BOJE TJ. DA JE BOJA NA TASTERU NA SLICI SVETLIJA ZA NIJANSU NEGO U PRIRODI I DA JE ON STRUCNJAK ZA BOJE JER JE PROFESOR LIKOVNE KULTURE PRED PENZIJOM.I jos toga mi je napricao da sam jednostavno mu rekao da ako nije zadovoljan slobodno nek mi vrati telefon i ja cu mu vratiti novac ,NASTO ON NIJE PRISTAO GOVORECI DA CE ON SREDITI TELEFON.Pa mi je isuvise prazna prica da covek koji je platio telefon i koji tvrdi da je telefon u stanju na koji nije bio zadovoljan HOCE DA ULOZI JOS TOLIKO PARA KOLIKO JE I PLATIO.A Negativnu ocenu mi je dao njegov sin koji je ishitreno reagovao jer mu je otac Zivislav ovo preneo u razgovoru preko telefona.Milos me je zvao i izvinuo se za negativnu ocenu jer i sam kaze ishitreno reagovao i pre nego je video telefon.ZA MOLIM ADMINISTRACIJU KP da mi skine negativu ocenu koju nisam zasluzio.Posle razgovora sa Zivoslavom setio sam se jedne izreke SRPSKOG VOJNIKA IZ PRVOG SVETSKOG RATA koji je lepo rekao citiram ;E NEMOZ GEGULA BEZ KUKNJAVU PA TO TI JE; I bio je u pravu. Vise nemam sta da komenarisem ,jer necu da gubim zivce na ovakve LJUDE.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.