Zeljko

Novi Sad

Član od: 14.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Nije napomenuo da prodaje igricu sa izlomljenom kutijom kako iznutra tako i spolja, niti je to stavio u opisu oglasa. APP varijanta. Smatram da svaki prodavac treba da obavesti kupca o stanju proizvoda koji prodaje. Kada je preuzet paket poslata mu je poruka koju je ignorisao. Krajnje nekorektno. Zato negativna ocena.
Čovek dobije ispravnu igricu sa perfektnim diskovima i to 500 din jeftinije od bilo kog drugog oglasa i on mi da negativnu ocenu...Sam je u poruci na KP napisao da je jedina zamerka polomljena kutija iznutra i da su diskovi dobri a sad u oceni nakitio🤣.Daš čoveku nešto jeftinije i on ti tako vrati....

Asesoari > Muškarci | Naočare za sunce

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Naocare sam uzela za supruga, s obzirom da stoje u delu gde se i prodaju muske naocare. Uzela sam tri razlicita modela. .. Ono sto sam dobila me je bilo sramota pokazati suprugu, jer su to modeli koje ni moja deca nisu mogla staviti na glavu. Ne samo sto su vise nego deciji modeli, mali, sitni, nego je kvalitet reda velicine decije igracke. .. pa i da su 200 din ne treba ih pokazivati u laznom svetlu. ..
Doticna persona nije pitala nista u vezi naocara,niti dimenzije niti kakav je kvalitet nego je samo narucila,tu mogu da prilozim i poruke.Naocare odgovaraju cenovno kvalitetu tako da tu uopste nije u pravu.Da je pitala koje su dimenzije naocara ja bih joj poslao i onda bi mogla da utvrdi da li joj odgovaraju ili ne.Na kraju krajeva nije me ni jednom kontaltirala,da jeste ja bih joj vratio novac i uzeo naocare nazad,nebi bilo nikakvih problema.Doticna persona je brze bolje potrcala da me oceni negativnom ocenom umesto da me prvo kontaktira.Prodao sam preko 150 komada naocara do sada i niko se nije bunio,ali boze moj za sve postoji prvi put mada moglo je sve da se resi na mnogo bolji nacin po obe strane.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.