Zeljko

Lazarevac

Član od: 06.04.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako nekorektan prodavac. Pošto se inače bavim uslužnom prodajom, našao sam mu kupca za jedne patike. Javio sam mu se na oglas Nike Air Max 95, u kome piše da su broj 40, da bi mom kupcu stigao broj 41, nakon čega sam ja krenuo da mu šaljem poruke a prodavac odgovara " Ne znam, u Nemačkoj sam" Nakon par dana je došao iz inostranstva, devojka je platila patike 12.000 ( 11.500 + 500 postarina) i stavila je 12.000 otkup, da bi povratila sav novac jer je prodavac načinio grešku, a ne ona. Nakon čega prodavac kaže " da mu je dosta sitničarenja, i da će vratiti paket jer je ukupan otkup bio 12.600 ( 12.000 otkup + 600 poštarina ), što se i desilo, i kupac je platio dodatno još 870 dinara za poštarinu. Ne preporučujem saradnju.
Da tačno je do greske oko broja je došlo cijom greškom sada nemam snage da to komentarišem i ispravljam , dotični je devojci podavao te iste patike za 14.000 dinara pa bi potom od mene tražio razliku. Hoce nešto da zaradi ali bez ulaganja, onda se negde zeznuo u svojoj nameri pa ja Posaljem paket devojci sa otkupom od 11.500 DIN e sada kao ne valja broj ( moguće) vraćaju mi paket sa otkupom od 12.000. Naravno da sam se sam uredno javio da sam stigao iz Nemacke i da mogu da mi vrate paket ali naravno po ceni po kojoj sam i ja poslao , ne odgovara ok u jednom smeru moja postarina u jednom vasa a ovako bi bilo paket da platim 500 DIN više plus dve postarine e stvarno ne ide pa dragi moji vi sada zaključite ko je korektan a ko ne, a obima sto na tudjem ne znanju pokušavaju da izvacare 2,500 DIN želim više sreće drugi put, ili da ulože novac o traže mušterije sto bi pozdravio.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je prodao zenske Airmax patike, prodavao ih kao nove, a poslao iscepane. Na nalogu mu pise da zivi u Lazarevcu, a u stvari je u Nemackoj sto samo po sebi budi oprez. Izbegavajte saradnju sa ovim clanom u sirokom luku.
Da nije tužno bilo bi smesno , ja ne lecim frustracije, psihičke nedostatke, a ni potenciju, ponuđena mu je zamena ali pacijent samo Hoce da mi pošaljemo njemu nov par a ovaj da ne vrati! I pri tom preti i poziva se na službu zbog 50€! A mi se uplašili , ponuđeno mu je i da dodje i sam izabere druge i to je odbio, tako da mi nismo u stanju da pomognemo dotičnom jer verovatno mu treba neka stručna pomoc
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.