zero_cool

Bor

Član od: 29.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Prodao mi je neispravan xbox, sve je bilo ok dok ga nisam ukljucio i video dve crvene lampice. Pregrejao ga je da bi mogao da uslika u radu, ali taj trik traje kratko. Konzola je jos i prepakovana u drugo kuciste sto nije bilo nigde navedeno. O vracanju konzole nece ni da cuje jer on je zauzet covek i nema vremena za to, a ja sam u minusu 100e. Negativna od mene, cuvajte se!
Ja neznam o cemu ovaj prica,da je konzola bila neispravna ne bi mogla da se flesuje i ne bi mogao da probam igrice posle flesovanja.Niti sam pregrejavao konzolu da bi je slikao niti bilo sta,Kuciste je prepakovao jer je prethodno bilo napuklo,a to sam uradio da bi njemu bilo celo kuciste a ne napuklo.Nemoguce je da se konzola pregrejala prilikom ukljucivanja jer sam je ja koristio 7-8 meseci pre nego sto sam uzeo slim.Nikad nije imala nikakvu gresku.Moguce da je doticni hteo meni da podmetne neisravnu konzolu a ja njemu da vratim novac.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.