Žika

Beograd

Član od: 07.09.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Muškarci | Torbe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kod doticnog gospodina Zike sam kupio sedam artikala 1. Rucna torbica Lacoste 2. Rucna torbica Delsey 3. Torba Samsonite za lap top 4. Torba Samsonite za prtljag, manja 5. Sat "Swatch irony", reklamni 6. Rocobaroco zenska torba 7. Adidas duks. Za sve je pisalo da je original i novo, osim pod brojem 4. A novo je jedino pod 1. 2. i 3. i to bez nekih atributa originalnosti. Rocobaroco torba(6. ) je poslata vlazna(sveze oprana) a neosusena, pa se ubudjala tokom transporta. Sto se tice sata, Swatch, (5. ) istina je samo da je reklamni "NO NAME", uguran u kutiju od Swatch-a. Pravi laznjak. Adidas duks je bas star, iznosen i ispran. .. Savetujem sve da u kontektu sa gospodinom budu oprezni, da ga izbjegnu, a ako bas moraju da kupuju samo NA VIDJENO, inace ce proci kao ja. .. Na zalost, to je covek u godinama, pa dizem ruke od sugestija, njemu upucenih. .. obracam se korisnicima sajta. Stojim iza svojih reci i unapred se odricem svake prepiske sa njim.
Ovo ne da nije tačno nego notorna laž! Gospodin je iz Podgorice po dogovoru njegov prijatelj je preuzeo robu i uredno platio,pregledao robu i složio se da je sve sasvim uredu kao šro je naznačeno na zidu svakog artikla,ja sam ga zamolio da robu nebih slao pouzećem već direktnim susretom,stoga prevare ili tome slično ni govora.

Odeća | Muška > Markirana odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kosulja sa oglasa je oznacena kao nova. Iscepana po kragni, izlizana, izbledela, flekava itd. Prodavac je pun price i prosto vas ocara komentarima kakve su mu stvari koje prodaje. Preporucujem da ga zaobidjete.
Šta reći za ovakvog člana,verovatno nije nikada video ORIGINAL a to da je staro,polovno i flekao bez teksta sam ostao,neka mu savest na to odgovori!

Asesoari > Muškarci | Naočare za sunce

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Ispao vrlo nekorektan jer je zamolio da sklonim oglas na neko vreme, sto sam i ucinio, i obecao da ce sigurno kupiti robu. Nakon par nedelja cekanja nije bio u stanju ni da se javi, da bi nakon moje poruke i pitanja sta se desava rekao da ga ne zanima vise kupovina.
Gospodine dali ste vi normalan čovek,....Rekao sam vam da ta veličina bih mom ocu bila mala, i vama se ljucki izvinio, pošaljite mi adresu davam nadohnadim duplo jer verovatno nemate ni za hleb.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.