Žile L.

Vladimirci

Član od: 08.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Razni delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Doslo je vreme za ocenjivanje. Jedno upozorenje svima koji kupuju od Zice, uverite se dobro da li je to sto kupujete bas ono sto stoji u oglasu ili nije. Da nebi sad Zica vrdao u odgovoru na ocenu napisacu sve sto se desilo. U oglasu je bilo odlicna ispravna poluosovina, zna se sta to treba da znaci. Kontaktiram ga i nakon razmene informacija o poluosovini, posaljem mu podatke i pitam ga jeli sve u redu i da li zglobovi imaju lufta. Potvrdi on da je sve u najboljem redu. Pred slanje paketa, pozove jos jednom i pita da li da salje a ja mu ponovim, ako nemaju zglobovi nikakvog lufta neka posalje. Stize poluosovina, otvorim i vidim da ne da nema lufta vec je luft solidan. Kontaktiram ga i pitam sto mi je poslao losu poluosovinu i pored dogovora a on me uputi na svog sina koji me zatim pozove. Momku svaka cast, u par minuta smo dogovorili sta dalje. Dogovor je bio da odem do majstora da on pogleda i ako mi ne odgovara da je vratim nazad na adresu sa paketa i da ce mi vratiti novac. Tako i bude. Ja jos platim majstoru da skine moju poluosovinu i uporedi je sa ovom. Zicina je nesto bolja od moje ali sa njom nebi dobio nista jer bi vrlo brzo morao opet raditi isti posao posto prelazim puno km. Posaljem poluosovinu nazad po dogovoru sa sinom i obavestim Zicu da ce mu stici paket. E sad krece ubedjivanje telefonom od skoro pola sata koje sam maksimalno iskulirao. U medjuvremenu je oglas pretrpeo promenu pa je od odlicnog stanja to postalo dosta dobro stanje. Na kraju dogovorimo da preuzme poluosovinu ali da mu ja refundiram trosak postarine. I na to sam pristao iako je sasvim jasno da u ovakvim slucajevima svaka strana plati po jednu postarinu. Ispostavilo se da je Zica po treci put slagao i ja platim duplu postarinu. Dakle, izbegavajte Zicu u sirokom luku jer postuje samo onaj deo dogovora koji njemu odgovara i ne postuje nista vise od toga. Imao je prilike preuzeti paket jer je stojao kod njega u posti dve nedelje.
Svako ko pročita komentar ovog člana videće da sa njim i njegovom pričom nešto ozbiljno nije u redu! Kakav bezobrazluk! Inače prodao sam mu potpuno ispravnu P O L O V N U poluosovinu ! Pa vidite da je napisao da je moja malo bolja od njegove(pa kako ja ili bilo ko od nas da zna kakva je tvoja??? )a ne da je neispravna, nego bi verovatno morao uskoro opet da je menja???Pa jel da ti dam garanciju na polovnu stvar da ce ti trajati sve dok voziš auto,a napisao si da prelaziš puno kilometara?? Kakve nebuloze,sačuvaj me Bože!! A ne napisa kralju da si mi rekao da si se zalio da ti krcka nešto u zglobu do menjača i da MISLIŠ? da ti je do poluosovine,ne napisa da sam ti predlozio da ti ja ugradim poluosovinu i besplatno sve ponovo vratim ako na licu mesta se pokaže da moja krcka i sl( ako ti je uopšte do nje?)Ne napisa da želim potvrdu od tvoga majstora da li i zašto ne valja ,a da ti ne želiš to jer te on savetuje da kupiš novu novcijatu za 14000 din?? I da si je već poručio??? Ne napisa da su ti ponudjene još dve takve ali da ne mogu biti ništa bolje jer svaka polovna poluosovina ima neki sitan luft,jer je P O L O V N A! ali to ne znači da je neispravna!,ali ti to nećeš! Ne napisa da si me tako iscimao da si sam poslao poruku izvini na cimanju. Ne napisa da sam ti ipak prihvatio da je vratim(uvek ce se prodati nekom realnom i korektnom kupcu). I na kraju ne napisa da si rekao da ćeš ti uplatiti na moje ime za troškove povrata,ali da to nisi učinio ni za tri dana. A kada bi uplatio? Dakle,nakon svega : Ti si mene slagao,a ne ja tebe! Pokušao si da me izradiš,da proveriš da li ti je do poluosovine,pa kad ti nije prosla priča iz pakosti,pun besa si mi dao negativnu,potpuno bez razloga! Poštovani budući kupci,ako nameravate slično nešto da pokušate odmah da vam napišem,neće moći! Za svaki sam dogovor,trudim se da svakog maksimalno ispoštujem, ali podvalu ne podnosim!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.