Žile

Loznica

Član od: 29.11.2008.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Pojačala

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Da

Phono sekcija na ovom pojacivacu ne radi. Nakon kupovine uredjaj odnet nadležnom Marantz serviseru u Budimpesti. Uredjaj neispravan. Ocena negativna !
Pojačalo sam licno koristio i to iskljucivo na gramofonu vise od godinu dana, tek posle 20 dana kupac daje negativnu ocenu jer nije zeleo da vrati niti da mu se servisira pojacalo kako su mu predložio, jednostavno mu davanje negativnih ocena predstavlja neizmerno dusevno zadovoljstvo i potrebu, moj savet ostalim clanovima Kp da vode racuna i da se cuvaju od ovakvih clanova i ljudi.

Audio > Risiveri | Surround

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovog prodavcA treba izbegavati u sIrokom luku. prodao mi je neispravan sony risiver . za koji je u oglasu napisao . ,, besprekoran, ,. odneo na povravak gde je majtor konstantovao prgorevanje pojedinih komponenti. da mi nebi prodvao pricu , , nesto se otkacilo u transportu. tuzi aks. SA NIJM NETREBA IMATI NIKAKVU SARADNJU OVO MU JE 10 NEGATIVNA NIJE SLUCAJNO. .. .
Gospodin je kupio risiver, nakon 7dana dao mi negativnu ocenu bez ikakvog kontaktiranja da se resi problem ako ga ima, nego on je vec unapred prokomentarisao sta bi bilo kad bi me kontakktirao a uposte me nepoznaje niti smo ikad saradjivali, suvisno je dalje komentarisati, ovaj put sam stvarno ostao bez teksta, cuvaj te se ovakvih kupaca jer mozete doci u ovakvu situaciju kao ja.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Poslao mi covek DVD na nevidjeno (u oglasu kao i u svim pise BESPREKORNO). Za mene BESPREKORNO znaci da nije otvaran, da nije izgreban kao da su se macke igrale po njemu, da nije ulubljen kao da je slon na njemu stajao, da nema otvora izmedju prednjeg panela i tela dvd-a.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Dajem negativnu ocenu ŽILETU jer kao prvo nije ispoštovao dogovor u prepisci u vezi plaćanja poštarine i stavio me pred svršen čin. Kao drugo moj poslednji e-mail je ignorisao i ostao sam bez odgovora na pitanje kojom kurirskom službom i pod kojim brojem je poslata pošiljka. Kao treće prećutao je da je kenwood pojačavač ustvari midi komponenta na moje iznenađenje što je morate priznati BITNA karakteristika (sa fotografija se to ne može uočiti i to je bila u stvari zaseda). Kao četvrto prećutao je da jedan bas zvučnik čas radi čas ne (to sad znači šrafciger u ruke pa lemilica pa vadi damp materijal i kopaj po kutiji pa nosi serviseru i t.d.) a u tekstu oglasa je naveo "ISPRAVNI". Ovu reč svi ljudi na svetu jednako tumače. Po meni ovo je bio jedina i poslednja saradnja sa ovim prodavcem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.