Zivorad

Kučevo

Član od: 29.10.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo zamenu telefona putem sajta kp, poslao Sam prvi telefon Ali on Po prijemu mog telefona ne salje svoj telefon Po dogovoru, vec izbegava odgovore, ne javlja se na telefon a na kraju to jest posle pitanja da mi posalje broj posiljke blokira komunikaciju samnom. Sta reci, ne upustati se u nikakvu kupoprodaju sa ovim clanom !!

Muzika i instrumenti > Ozvučenja | Oprema i delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Evo ovako poslao sam mu rasparne 15 tice i kenwort trosistemske kutije u zameni za parocistac i pojacalo. .. poslao sam mu sve to jos prosli utorak posiljku je primio. a meni nit je poslao parocistac nit pojacalo javio mi se u cetvrtak kao bex sluzba pomesali paketi do dan danas nista mi nije stiglo a ovaj korisnik me je blokirao. .na pozivi mi se ne javlja kao i na poruke. .. NIKAKVA SARADNJA SA OVIM KORISNIKOM. .. .
Ne salzem se . Ni ovo nije tacno imam dokaz kako sam poslao

Bicikli > Mountainbike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dao sam ti biciklu u zameni za pojacalo i tuner , poslao si mi raspale zvucnike, ovo nisam ocekivao
E sad ovako odakkle ces prvo da krenem gospodine Miloslave. Hoces slike ili poruke da pokazem nekako da se vidi do cega je doslo. Na telefon mi se ne javljas neces da odgovaras na poruke,zasto jel bezis od neceg. E ovako,poslao sam dva paketa kurirskom sluzbom Bex oni su pomesali pakete tebi je stigo paket koji je trebao da ode na drugu stranu za 2500 din imam dokaze za sve to a tom coveku je stigo tvoj paket ali samo mreza drugi deo paketa su ga pogubili ali ni to nije problem moze da se nadje ili uplati novac za izgubljeni paket. Nisi trebao da mi das negativnu ocenu vec da se javis i lepo objasnim i dokazem o cemu se radi. Molim ako postoji neki nacin da dokazem kako imam slike i poruke o svom ovom nesporazumu molim da mi se kaze da to uradim. Hvala i molim da mi se ukloni negativna ocena
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.