Zlaja

Beograd

Član od: 01.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Kozmetika za auto

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Korektna komunikacija ali neispostovan dogovor. Receno mi je da je nasumicno uzeo 2 komada i oba su radila i receno mi je da su stari i da nije mnogo informisan ali vodeci se njegovim recima nadao sam se da ce bar 10 da rade od 40 ali funkcionalan je bio samo 1. Ponudio sam mu da mi vrati pola para jer tako reci kupio sam punu kutiju nicega on zato nije ni hteo da cuje. Dogovor nije ispostovan. Ako je po njegovom korektno ja ne znam kakav je to covek
U polju oglasa navedeno,da je sprejevima najverovatnije istekao rok,da je sve na italijanskom,i da su sprejevi neotpakovani. Na insistiranje doticnog "coveka",putem telefona,da mu se sprejevi posalju,svakako,uz moje upozorenje,sto ponavljam i stoji navedeno u oglasu,da je verovatno istekao rok,da posaljem ipak,to sam i uradio.A naravno pre toga,je bilo koja je zadnja cena,pa nudi jednu ,pa drugu,pa kada se dogovorimo,on onda opet pita koja je zadnja cena i td..Nakon mog slanja sprejeva,on preuzima,i vec je isprobao svih 40 kom,za nepunih sat vremena,i naravno pocinje sa ucenama,kako rade nekoliko od 40 kom i slicno,da mu se vrati pola novca i td..Odmah nakon toga sam mu na viber posalo snimke,dva komada koja sam nasumicno otvorio da bi isprobao,i gle cuda oba su radila sto se vidi na fotkama,a njemu rade par komada od 40?! Zalosno kakav "covek",koji sa jednom pozitivnom ocenom,pokusava da mi rusi ugled,ali dobro..

Nameštaj > Komode i TV komode

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Polica mi je stigla neobezbeđena, tako da je bukvalno svaki ćošak odvaljen i ista može samo da se baci. Ja sam ispao korektan, platio unapred, napomenuo da se polica obezbedi ali ona je stigla u najlonu. Tražio sam povrat novca i da vratim policu i da slikam kako je stigla al se član već nedelju dana ne javlja. Da budu stvari jasne, ovde je stvar principa a ne novca.
Samo da se javim gospodinu Aleksandru,zahvalim se na oceni,i kazem da sam jutros stigao sa odmora,toliko o principu. A sto se tice kurira,jedva smo nasli sluzbu,kojom cemo poslati,posto niko vise ne prevozi namestaj,osim postexpressa,bas iz navedenih razloga-ostecenja,sto i gospodin zna. Napomenuo sam da sam upakovaonu strec foliju,i stavio stiropor na coskove.Ako sam ja odgovoran za transport,hvala jos jednom,i svako dobro.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Razni delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PREVARANT NEUBOTREBLJIVA KLONITE SE OVOG OSTETIO ME ZA 1200 DIN
Moracu da odgovorim ovom neandertalcu muskog roda "Mileni",koji se krije iza profila zenskog pola.Najobicniji preprodavac ,koji pokusava da negativnom ocenom ugrozi moju trgovinu,a o njemu dovoljno govori cinjenica,da je clan od 2014te godine,i za to vreme ima tri ocene,a u komentarima,kao i u porukama tokom komunikacije sve rexi pise velikim slovima...strasno...Dakle,kada se doticni pozalio,da mu predmet nije po volji (koji je kupio za 800 din,a ne 1200),rekao sam mu da pozove kurira odmah,vrati novac,i posalje predmet nazad.Ali ne,prostakluk je bio presudan,i onda je doticni poceo da preti,psuje najstrasnije,a onda sest sati nakon tog teledonskog razgovora,najnormalnije posalje poruku na kp portalu,kako nije zadovoljan,kao da mi preko telefona nista nije rekao,i pokazao svoje granice prostakluka i bezobrazluka,i naravno,mnogo me potresao,ugrozio i dao negativnu ocenu.Sto se tice moje,trgovine,ne treba da brine,jer mojih 100+ pozitivnih ocena,i zadovoljni clanovi,sa kojima sam i po vise puta saradjivao,su i vise nego dovoljan dokaz,o tome ,kako ja trgujem,i da li sam ispravan i korektan clan.Toliko o ovoj "saradnji",i izvinjavam se svakom clanu,koji ovo procita,na opsirnom komentaru.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

dobra komunikacija lepo laze steta sto ne smem da vredjam jer bi ga bas izvredjao rekao je da je procesor dual kor a procesor je sa jednim jezgrom rekao je da je ram ddr3 a ram je ddr2 i td. .. nista sto je rekao tj napisao nije tacno
O ovakvim, kao sto je ovaj clan, je suvisno bilo sta reci...Strasno
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.