Zlaja

Beograd

Član od: 25.11.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Pojačala

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin Zlaja poslao pojacalo a prethodno je rekao da je potpuno ispravno. Kad sam pojacalo ukljucio odmah se culo da desni kanal radi sa 30% snage i ton je bio izoblicen. Gospodin je na to rekao da kad je probao bilo potpuno ispravno. Na kupujem prodajem u svi to kazu kad sam ja probao bio je ispravno. hehe. Ja sam odneo kod majstora i tamo je bio skoro mesec dana. Danas je bio gotov i platio sam 2000 dinara. On je rekao da je vise stvari menjao. Tako da negativnao ocena naravno ide. A sad sta on bude na to odgovorio to je kao kad dete objasnjava svoje svedocanstvo sa puno jedinica.
Gospodine Tibore plasite se mog odgovora zato sto niste rekli istinu, a postoji prepiska koju moze moderator da vidi i utvrdi da li ja lazem ili govorim istinu. Gospodin Tibor je posle njegove primedbe da se jedan kanal cuje tise, od mene dobijo ponudu da ako zeli pojacalo moze da vrati i da dobije svoj novac nazad sto se moze videti iz nase prepiske, rekao je da je dao majstoru pojacalo pa ako ga sredi uredu je, ako ga ne sredi on ce meni da vrati pojacalo.(inace ga je od mene kupijo vrlo povoljno) On to nije ucinijo i javijo se posle MESEC i kusur dana dajuci mi losu ocenu sa nebuloznim objasnjenjem ne pominjuci moju ponudu da moze pojacalo da vrati ako nije zadovoljan. NEPOSTENO gospodine Tibore.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.