Zlata

Beograd

Član od: 08.12.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Antikviteti > Stari rariteti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Artikal ne odgovara navedenom opisu. Prodavac nije opisao da je torba sa mrljama i pozutela unutrasnjost. Veoma sam ne zadovoljna.
Gos.Tanji sam napisala da trazim procenu sitno vezene goblen torbe i ako nije sitno vezen goblen rad i u odlicnom stanju ,vracam novac i javno priznajem da sam prevarant.Licno smatram ovo nekom namestenom provokacijom ili nepoznavanjem anikvarnih stvari jer goblen rad i goblensko platno je ogromna razlika.Zato draga kolegice kada mi budete dostavili napismeno da nije to goblen rad,stajace slika torbe na KP da svi vide da NE LAZEM,a vi slobodno vratite torbicu ali ce vam se vratiti.Ja sam izuzetno poslovna i postena clanica KP.Sve sam vam napisala sta da uradite,jer stojim da je ovo PROVOKACIJA .Sa ovakvim kupcima da ne pozelite saradnju.Sva prepiska izmedju nas je na KP i razgovor telefonom jer doticna nije digla na vreme posiljku.Rekla je da mi je poslala poruku da je dobila obavestenje ali da ce kao sutra dignuti i da me obavestila porukom (zvala sam je 18 i 30) a u 21,30 sam dobila poruku da se mimoisla sa postarom???.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.