Zlatan

Smederevo

Član od: 15.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek od 13.12.2022 godine ne preuzima paket na KP me blokirao, iz kog razloga neznam. Zvao sam ga i reko je da nije stigo da podigne da ce podici. Od tada je proslo.3 dana ocigledno nema nameru da podigne paket. Izbegavati ga u sirokom luku.
Nisam podigao plocu iz razloga zato sto mi je sumljivo,ploca je zakljucana na iclaud a on navodno ima sifru i dace mi je tek kad podignem paket.

TV i Video > Daljinski upravljači

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

"Frajer" se javi najnormalnije i poruči fino paket na ženino ime, a posle se prave ludi oboje, odbijaju prijem paketa, a nama se vrati isti i naplate duplu poštarinu!
Bio sam na poslu i nisam bio u mogucnosti da se javim.Zena vam se javila i lepo objasnijo da nije bila u mogucnosti da podigne paket...mislio sam da vas pozivem i refundiram novac za postatinu...verujte mi par stotina dinara ili kolko vec mi ne igra neku ulogu u zivotu.Ali bicu bezobrazan i necu to uraditi jer ste bili bezobrazni i izvredjali moju zenu a to nema cenu.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslati predmet nije preuzeo - odbio je da primi paket, izbegavajte ga! ! Evo i dokaza u linku dole, ne budite glupi nemojte i vi da prodjete ovako ne saljite mu nista! Sada moram da bacim pare na duple postarine zbog njega + paket mi se vuce po posti nedelju dana. broj posiljke je PE694265535RS proverite i sami na sajtu poste - paket je odbio da primi. . nisu mi jasni ovakvi ljudi, poruci a ne preuzme . .. .
obecano mi je da ce sutra poslati paket jer mi je bilo hitno...lik je rekao saljem sutra i javljam kad posaljem,ja ga zovem i pisem da vidim dal je poslao,on procita poruku na kp i ne odgovara,bio mi je sumljiv jer vec ima 20 dislajka a i zurilo mi se,ja lepo narucim od drugog coveka.

Kompjuteri | Desktop > Mrežni uređaji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čoveka zaobilaziti. .. nije ništa kako je rekao. .. nije poslao kompletan uredjaj i nije bio ispravan! !! A rekao je da jeste. .. Kad vam uvali neisprvno neće vam se javiti. ..
ja sam lepo u opisu oglasa naveo da antena nije testirana i zato je i bila tako jeftina

Konzole i igrice > Xbox

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena zbog toga sto sam se sa clanom lepo i sve kako treba dogovorio oko kupovine predmeta, Uredno poslao podatke za slanje. Danas kada sam hteo clanu da posaljem poruku da li je poslao predmet kaze da je "komunikacija sa korisnikom blokirana i pritom obrisan oglas". Na poziv telefonom rekao da nece da je proda i da je zato blokirao komunikaciju. Bar ja tako nesto nikad nikom ne bih uradio da ugovorim prodaju, da rezervisem predmet i onda da mu blokiram komunikaciju. SRAMOTA ZA OVAKVO PONASANJE.
druze ja sam ti se lepo javio i rekao sam da je necu prodati i ti si rekao ok,zasto mi nisi nista rekao....u ostalom moja stvar i moje pravo da prodam kome ja hocu,problem je u tome zato sto necu da saljem vise jer mi je pre tebe jedan dao negativnu ocenu jer ne razume razliku imedju flesovanja i cipovana konzole...tako da ako hoces da kupis moraces da dodjes licno.I ponavjam jos jednom nisam ja duzan nikom nista da prodajem...druze nisi ti kaparisao pa da imam obavezu prema tebi

Konzole i igrice > Xbox

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je izgledao okej, ali kada je poslao Xbox slagao je da je konzola cipovana i poslao je neispravan dzojstik. Odbija da se javi i pravi se lud! Nije poslao ni HDMI kabel. Molim da se sajt Kupujem Prodajem oglasi po pitanju ovog slucaja! Ovog izbegavati! Debela negativna!
druze konzola jeste cipovana ali da igras igre direkno sa harda kao sto sam ti i objasnio a ne sa rezanih diskova...a dzojstik savrseno radi...mozes sada ovde da pises sta hoces...u svakom oglasu bar sto se tice tehnike stoji da je najbolje licno preuzeti,znaci dodjes pogledas...ja ti sve objasnim ako nesto ne kapiras i to je to...ako ti odg ti kupis i to je to...ova tvoja negativna ocena upucena meni,nije moja sramota vec tvoja neznanje i bahatost...SRAMOTA

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

grafika poslata uvijena u kesu tregericu , ostecena, neispravna. Uservisu kazu da fale sitni delici i da je ostecena memorija. Verovatno ce se pravdati ostecenjem u transportu iako u servisu tvrde da je malo verovatno da zbog toga neradi. Covek je sa namerom tako zapakovao. Sramota. Na telefon se naravno ne javlja.
u oglasu je pisalo da je ne prodajem ja vec moj drug i njegov broj je bio i njega si kontaktirao a isto tako u oglasu je bilo naznaceno da graficka nije testirana.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.