Zlatan

Beograd

Član od: 13.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavati apsolutno! !! Porucio sam kod gospodina Sony, rekao je da je sve super, sve original, ociscen od prasine zamenjena pasta. Na kraju mi je poslao sony sa pokvarenim kopija dzojstikom. Kad sam mu rekao za to, kazao je kao da nije znao jer se ne razume, ali se razume u termalne paste i mnoge slozenije stvari, i kazao je da ce ispraviti jer ima neki dzojstik kuci. Od tad se ne javlja vise, a proslo je preko mesec dana, slao sam mu milion poruka, svaku je iskulirao.

Alati i oruđa > Električne brusilice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Totalno ne poštovanje dogovora . 16.08. subota se dogovorili da pošaljemo artikal . 18.06. poslata od tada su pokušali brza pošta da mu uruče paket , a brza pošta nam vratila sa odgovorom kupca nalepljenim na koferu citiram "da vratimo paket uzeo je već"
Druze ja imam 20 radnika ne pada mi napamet da se jurim sa kurirom..previse obaveza imam da bi se ubedjivao sa nekim.. istu sam hoblericu kupio u somboru covek poslao sutra dan je stigla slobodno ga pitaj dal je bilo problema...tvoja sluzba cas je u magacinu cas vracen cas zove neki sef kad da da kuriru na isporuku mislim stvarno neozbiljno..

Nameštaj > Kreveti i dušeci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

jako zalosno, nije vredno drveta od kojeg je napravljeno, krevet ne osmirglan, ne ofarban sa svih strana a i to sto je farban, radije da nije, u danasnje vreme lepkova i ostalih varijanti lepljenja drveta koristeni srafovi koji se vide , daske ispod duseka toliko tanke da je prosto nesigurno i spavati na njemu, u svakom slucaju zena je preuzela posiljku, da sam kojim slucajem bio ja kod kuce vratio bi je bez obzira koliko kosta, dusek je ok ( to na srecu nisi ti pravio )

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ostavio sam dovoljno vremena da se javi i nadoknadi postarinu koju sam platio zato sto je on narucio procesor i nije ga preuzeo. Vodite racuna kad sa njim radite!
Mozes da pises sta hoces ja sam ti rekao razlog...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.