Zlatko

Požarevac

Član od: 02.12.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

negativna ocena zbog prikrivanja pravog stanja laptopa kojeg mi je prodao radi ostvarivanja dobiti. Nije naveo da je laptop bez kabla za hard disk vec da prodaje samo bez harda . Na platou katastofalne ogrebotine KRATERI nisu navedeni u oglasu svesno prikriveni. Gospodin umesto razumevanja kaze da sam u zabludi ako sam ocekivao bolje , da sam ja bio duzan da pitam sve , CAK I ZA ONO STO NISAM MOGAO NI DA NASLUTIM . Pristaje na negativnu ocenu i umesto ponudjenog nekog resenja problema , salje svoju sliku sa cinicnim osmehom do usiju , sto za mene znaci podsmevanje. Drsko i bezobrazno ponasanje. Pravilo KP , a ne tolerise dovodjenje kupca u zabludu.
Lepo se sve vidi na slikama Kao i da nedostaje I kao sto sam naglasio prodaje se u stanje kao sa slike bez ikakve garancije kupio laptop za delovi a ocekivao nov mislio da me prevari da mi dodjem u sustret da mu vratim nesto od novca od toga nema nista Ovakvim kao on trebo kp tim da zatvori nalog
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.