Zlatko

Požarevac

Član od: 28.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Štampači | InkJet

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam stvar koja je navedena kao neispravna i opisan je kao nedostatak da izbacuje grešku i ja sam se složio da štampač ipak uzmem, ali gospodin je vešto sakrio da ni displej na štampaču uopšte ne radi i da je otvaran i čačkan jer 80% šrafova nema na sebi i ove što ima imaju tragove šrafcigera. Prodao mi je stvar za smeće iako je to znao i nevino napisao "ja se ne razumem stavio sam nove ketridže i onda je izbacio grešku". bacio sam pare ali da znate s kim imate posla.
Čovek laže,napisano neispravno i oštećeno,hteo je za 1000,oo dinara štampač koji vredi 30.000,oo,dobio je kompletan štampač sa novim ketridžima koji vrede više od hiljadu dinara,napisan moguć kvar ,ja da sam ga znao popraviti,nebi ga prodao za ove novce.

Bela tehnika i kućni aparati > Mašine za sušenje veša

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Još pre desetak dana smo se dogovorili oko kupovine centrifuge . Dogovor je bio da mi sutradan pošalje , medjutim ni dan danas nije stiglo! Ja sav video da je oglas skinut. Zvao sam ga i čekao još min 8 dana nako što je trebalo da stigne i nista od ti obećanja i dogovora zato sam rešio da mu dam negativnu ocenu !
Centrifuga u medjuvrenenu pala sa tavana i polupale se,kako sam ja mogao da mu pošaljem,polomljeno.Normalno da sam skinuo sa oglasa ako stvar više nije za prodaju.Bez komentara, dobijem negativnu ocenu, što gospodinu nisam poslao predmet koji nije više u stanju kako je navedeno u oglasu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.