Zmaj13.03

Lazarevac

Član od: 06.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Prve tri slike telefona su sa sajta allaboutsymbian ana lične. Stiglo je originalno pakovanje kao na slici ali bez punjača i sa promenjenim slušalicama od Nokije od 10€. Maska displeja telefona ima ogrebotine ili nešto slično što ne može spolja da se oćisti a maska telefona kod dugmeta za prekid veze je bočno slomljena šrafcigerom i tastatura uopšte ne naleže na fon. .. Opis i pristigli telefon se ne podudaraju. Prodavac kaže da on to tako nije poslao a meni tako stiglo. .. Stigao je uključen telefon koji nakon gašenja, vađenja baterije, stavljanja SIM kartice i baterije neće više da se uključi tj. ne radi. .. .. i šta sada da radim sa njime? Ne radi fon, nema punjača druge sluške. ..
Ja nisam takav telefon poslao. Slike koje je trazio kupac kao dodatne samo telefona od napred i pozadi, i to su originalne slike sa cime je kupac upoznat. Telefon sam poslao UPAKOVAN U ORIGINALNOJ KUTIJI SA SVIM DELOVIMA SA SLIKE, naravno I PUNJACEM. Tako upakovan sam stavio u vecu kutiju i poslao, NAPOMINJEM TELEFON NIJE PIPAN I TAKVOG SAM POSLAO! KADA ME JE KUPAC KONTAKTIRAO I REKAO DA JE STIGAO TELEFON BEZ PUNJACA, IZGREBAN I POLOMLJEN ILI KAKO JE VEC ON REKAO NESTO SLICNO, I DA JE STIGAO U NAJLON KESI, DA SU GA JUCE ZVALI IZ POSTE DA IM NESTO NIJE BILO JASNO, AKO JE SVE TO TAKO BILO ZASTO JE PRIMIO PAKET U NAJLON KESI, ZASTO GA NIJE VRATIO PA SE JA SA NJIMA U POSTI RASPRAVIO! SMATRAM DA SAM NE ZASLUZENO DOBIO NEGATIVNU NIJE DO MENE.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.