Zoki 061/247-8091

Beograd

Član od: 16.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Modemi i ruteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Uredjaj neispravan dlink dir505 prodavac napisao testiran ispravan 100%
Poslato 24.03.2017 07:25h Dobar dan. Uredjaj je koriscen i testiran vise od mesec dana, i radio je perfektno sve do slanja. Koristio sam ga u stanu od 50m2. Na mom ruteru koji je od Sbb i nema wifi antenu, hvatao je signal odlicno i signal koji je slao - sirio isto je bio jacine 100%. Da mu je stradao wifi kao sto kazete, ne moze da vidi nikakve uredjaje a ne da ih jednom vidi a drugi put ne. Mozda uredjaj ne zadovoljava vase potrebe ili zahteve jer nemoze da skenira wifi signale iz okoline zbog prepreka ili udaljenosti, ali trebalo je da znate pre kupovine da je ovo portable router za koriscenje u manjim okruzenju ili stanu. Kod elektronike je stvar prosta, uredjaj ili radi ili ne radi. U svakom slucaju nije problem da vratite uredjaj i da vam vratim novac, ali samo pod uslovom da Vi ili neko vas dodje licno kod mene u stanu, da ukljucimo router i proverimo na licu mesta ispravnost i rad uredjaja. Srdacan pozdrav. Pročitano 23.03.2017 22:03h

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

zaobici doticnog gospodina, predmet prodaje nije u opisanom stanju, obustavljena komunikacija. .. ..
Sto se laptopa tice licno ste se uverili da je u boljem stanju nego sto je opisano + na vas zahtev ste dobili i torbu na poklon iako u oglasu ne pise da se dobija i torba. Rekao sam vam da dodjete kod mene i licno istestirate laptop da ne bi doslo do ovakve situacije ali vi ste insistirali da vam ja donesem laptop na noge. Kasnije ste poslali poruku na kp da kamera ne radi i da sam vam ja to precutao, napisali ste da je obustavljena komunikacija a rekao sam vam da putujem i da necu biti u zemlji neko vreme. Trebali ste da me pozovete na mob a ne da saljete poruke na KP i sve bi resili. Rekao sam vam da je uradjen Passmark test hardvera i da je sve ok i nikad mi se nije desilo da Passmark test pokaze da je sve u redu a da nesto ne radi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.