Zoki 7797

Valjevo

Član od: 05.11.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija u početku je bila okej , pitao sam ga jel ekran dobar na to je prodavac odgovori citiram " Odličan kolko vidim nema linija itd. .. I na kraju mi stigao telefon sa crnom flekom u gornjem desnom uglu koja se očigledno videla ovo mi je prvi put da dajem nekom negativnu ocenu na ovom sajtu posle 5 godina. .. Savetujem da zaobilazite ovog prodavca!
Apsolutno netacna kostatacija i ocena. Sve se vidi na slikama zato oglas nisam izbrisao. Ako i ima necega to je transport i molim administratore da pogledaju i isprave i izbrisu ovu negativnu ocenu. Napominjem da nisam obrisao oglas srecom !!!

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac za zaobilazenje, izbegavajte bilo kakvu saradnju sa ovim covekom. Naznacio da su patike 38 broj, kada sam ga pitala potvrdio sa "38, pravi je broj". Kada sam pitala sa duzinu unutrasnjeg gazista, covek kaze "24 cm izmerio sam". Poslao je patike broj 39, unutrasnje gaziste 25 cm. I jos me savetuje da patike ustupim nekom drugom jer je smesna cena, a zna da se uopste ne radi o novcu, tako bi uradio I da su patike kostale 100e. I ne zeli novac da vrati, da ne bude kao kod ovog gospodina "Vratio bih mu novac a ne da mi rusi ugled". Svakako izbegavati ovog prodavca.
Apsolutna neistina. Gaziste tacno. Patike sam kupio pod brojem 38 tako ih i prodavao. Clan izigrava nevinasce i patike"za sebe" uzela za 10e vrede 50. Bice ako vec nisu u njemim oglasima 30e minimum,jer losije drzi u prodaji za toliko. Najveci problem je sto nisam znao sa kime komuniciram. Jedno ime na profilu sa fals brojem telefona, drugo za komunikaciju, trece kao kontakt za slanje. Tacno je da nisam hteo da vratim movac zbog toga sto sam u pravu i zbog upucenih pretnji.

Odeća | Muška > Odela i sakoi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi odelo koja ne odgovara opisu prvo je napisao da je velicina 54 pa smanjio na 52 a tacan broj je 48. Ove njegove pozitivne ocene su verovatno namestene. Svakako prodavac za zaobilazenje u sirokom luku.
Neverovatno ali i to se desava...jos uvek imam njegove poruke u kojima mi kaze"ma salji 2000 je dzabe to su 5-6 paklica cigara,to je ipak markirano odelo". Sramota posle sedam dana daje negativnu ocenu a mogao je reći da mu vratim novac i to bih ucinio,a ne da mi rusi ugled na ovom sajtu ciji sam clan 7 godina.Uvek postoje sitne duse i ja tu nista ne mogu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.