Zoki

Niš

Član od: 03.12.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi telefon, napisao da je sve ispravno. Telefon nece da ocita sim karticu, nema nalepnicu sa imei brojem, fale srafovi, ko zna sta je prepakovano. Napisao sam mu lepo sce kao covek kako jeste i on me blokirao. Obrukao si se druze za 3000din ja ne znam kako te nije sramota, umesto da izadjes u susret ti me blokiras. Sramota kakvih ima. Ko kupuje telefon od njega neka razmisli 3 puta pre nego sto naruci. Zaobici u sirokom luku ! !!
Blokirao si ti mene, nakon što sam te pitao da li je telefon stigao. Jer nisi odgovorio ni kada sam napisao poruku da sam ga poslao, a ni posle toga kada sam pitao da li je stigao. Spustio sam ti cenu, ispao sam korektan..A ti si ispao NEčovek, pritom ovde daješ negativnu i iznosiš lažne informacije da je u oglasu pisalo da je telefon POTPUNO ISPRAVAN. Pa za 3000 ne verujem da ima na KP potpuno ispravan S4, tako da je u opisu lepo stajalo da na telefonu ne radi hom taster i donji senzori, takodje da je staklo kamere puklo, kao što se videlo na slici. Tako da je ovo vrlo nekorektno sa tvoje strane, nisi ni javio da je telefon stigao, a kamoli da nije nešto uredu s njim.

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon sam primio pre 15 minuta i odma sam video da to nije kao opisano, telefon mi se zagrejao za minut koriscenja i poceo da baguje tac, jedan zvucnik ne radi sto je jako bitno jer telefon ima beats audio zvucnika DVA sto gospodin ne zna pretpostavljam, tako da se necu ni truditi da ispravim stvar niti sam vlasniku javio da telefon nije u redu jer on to verovatno zna to su 4000 dinara u pitanju, jako velika sramota kakvi smo ljudi postali.
Dotični kaže da mu poštarina iznosi 370 din, iako sam mu spustio 1000 din. Jer je molio da mu pošaljem, jer nije imao novac i reko da će vidi da skupi za poštarinu. Telefon je poslat potpuno ispravan, stojim iza toga! Ponudio sam i da vratim telefon, nakon što se uverim u stanje kako sam i poslao, dok je dotični tražio da mu uplatim 4370 din. A što je naveo da mi nije javio, to nije uopšte tačno. Gledao je matrapatski da mu uplatim 4370 din. Poslao sam mu telefon do 19h, što poštarina iznosi svega 180 din. Vrlo nekorektno sa njegove strane i njegova podmuklost da uvali nekom negativnu. Pozvao sam ga i na viber, gde se nije javljao. Imam i prepiske komunikacije sa njim. Toliko od mene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.