Zoki

Subotica

Član od: 15.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ploca i procesor su stigli ali je ustanovljeno da ne radi zvuk na ploci sto nije pomenuto, kontaktirao sam ga razumno kranje i ponudio da resimo neka makar posalje neku zvucnu kartu na sta je pristao ali od tad vise ne odgovara i ignorise. Nije lepo sa njegove strane sto nije napomenuo ne bih kupio predmet. Ako odgovori i resi problem rado cu poslati adminima objasnjenje. Pozdrav
Komponente su spakovane redovno i posta je preuzeo. Ispravna je bila posto je proverena pre slanja. Kupac tvrdi da nije moguce da se pokvario zvuk na transportu.. Trazi korektan dogovor, da mu posaljem zvucnu karticu ili da mu uplatim 1000din dok je on uzeo maticnu i procesor za 8000, posto je cenkao od 8500din. Dok sam bio u inostranstvu, on me ocenio sa negativnim ocenama! Nikakav korektnost od njegove strane! Sad kad sam dosao, trazim nazad komponente da se uverimo u neispravnosti tog zvucnog komponenta! Ili da se popravi deo ili da se doda zvucni komponent. Kupac pocne da izmisljava stvari: da njemu je sad potrebne komponente i nemoze da salje nazad, i da ja posle popravke necu vratiti plocu! Znaci nista od pravilnog ponasanja sa njegove strane. Dobro bi bilo da se administracija pripazi na takve clanove!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.