Zoki

Kostolac

Član od: 27.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Ugostiteljstvo | Oprema > Barska oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle duže prepiske s korisnikom i "izbegavanja" da dodje do negativne ocene ipak prodavac je vešto izbegavao da primi paket nazad. Paket je veoma dobro upakovao i za to stvarno pohvale, ali jednostvno soljice nisu kao sa slike. Odmah sam pokusao da kontaktiram prodavca ali jednostavno se nije javljao(3 duga poziva ali nista). Kada sam mu poslao poruku da soljica nije kao sa slike, covek odgovara mozda jer kao taj mu je set ostao i to mi je poslao. Uredu greske se desavaju, onda kada sam naglasio prodavcu da cu da vratim paket i naglasio sam da cu da platim poštarinu a samo cu dogovoreni otkup da stavim on je opet poceo da vesto izbegava da posalje adresu sto znaci da covek nije za dogovor!
Eto posle 10godina i preko 1000 zadovoljnih kupaca nasao se neko da svira.... Imao je lepo ponudu da mu posaljem novi set o mom trosku i prethodni da zadrzi (moj minus 5000din) nije hteo vec klasika odmah ucene sa ocenom, telefonom nemam sta da pricam sa tobom posto smo se sve vreme samo dopisivali na KP. Nakon vise pokusaja obaranja cene izasao sam mu u susret i spustio cenu za cenu dostave, ja ispao fer. Kada mu se solje nisu svidjale dobio je ponudu da mu posaljem novi paket besplatno odbio je a ja nema sta da mu saljem moju adresu ima je na paketu koji mu je stigao tako da sta tu ima da vrdam!? Ako nesto nisam napisao kako je bilo kp tim ima uvid u prepisku pa neka me sankcionise. Hvala ti na ovon iskustvu, pomoci ce mi da vidim i shvatim da ima svakakvih kupaca. Umesto da imas 50komada soljica po ceni od 25kom. ti si izabrao da imas 25kom. koje ti se navodno ne svidjaju, skroz nelogicno?! Moj zakljucak je da si ti samo hteo da das negativnu! Pozdrav i svako dobro...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.