Žolt Nača

Novi Sad

Član od: 21.04.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se juce oko trgovine. Dogovor je bio da posalje telefon danas. Jutros je ocenjen od strane drugog clana za isti telefon. Na moje pitanje da li je poslao (nakon date ocene), prvo odgovara da jos uvek ceka kurira. Posle par sati javlja kako je kurir navodno dosao da preuzme paket, ali posto mu nisu garantovali za bezbednost istog, nije im dao da preuzmu. Kao nije znao da ne garantuju, a u prepisci je rekao kako je radio za D-express, kako dugo saradjuje sa njima i kako nije imao nijednog problema. Ja sam svoj mobilni prodao ocekujuci da ce ispostovati dogovor, ali sam ociglenco verovao pogresnoj osobi. Molim clanove da paze kada budu planirali saradnju sa doticnom osobom.
Poštovani Bojane, nisam Vam rekao da sam sarađivao za D-Expressu, već da sam radio u D-Expressu pre nekoliko godina. Kao drugo, o stanju telefona ne možete davati ocenu, jer ga niste ni videli, vezano za tačnost informacija verodostojna je ocena onog koji je kupio telefon u Novom Sadu. Nikada više ni neću imati nameru oglašavati prodaju izvan Novog Sada, jer nisam spreman za rizik da ostanem i bez telefona i bez para. Toliko! Ostalo ni ne želim da komentarišem...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.