ZOR - ANA

Novi Sad

Član od: 11.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Venčanice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Postovani, prodavac je izuzetno nekoretan, ja sam precizno izmerila obim struka, kukova i grudi, medjutim poslata mi je haljina koja mi je jako tesna, ne moze da se zakopca i to mnogo za 15 cm u kukovima, dogovor putem vajbera je bio da mogu da vratim haljinu ukoliko mi slucajno ne bude odgovarala, a ja bih platila postarinu. Navela sam i da su cirkoni sa gornjeg dela poceli da se rasivaju, taj nedostatak nije bio prikazan na oglasu, niti je receno. Ima vidljive fleke sa unutrasnje strane i tragove koriscenja. Molim Vas da sanankcionisete ovakvog prodavca koji samo odgovara uvredama i recima sta ste ocekivali za taj novac.
Gospodja je vise puta slala mere razlicite, dimenzije su po merama koje je poslala. Nikada kod nikoga nisam pogresno merila. Nikada nije bio dogovor da vrati, pitala je, a ja sam joj odgovorila ako da dobre mere da ce joj sigurno odgovarati. Nije znala kako se uzimaju mere, pa sam joj poslala slike kako se meri. Tokom cele komunikacije nije znala sta hoce, a gospodja kada se merila je sigurno mislila da je mrsavija, ali na njenu zalost nije. Tokom cele komunikacije me je maltretirala da sam u jednom momentu htela da je blokiram i da prekinem kontakt.

Odeća | Ženska > Venčanice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Godpodja mi je poslala prljavu haljinu uz ubedjivanje da je to nemoguce, kada sam poslala slike i zamolila da istu haljinu vratim jer ne zelim da nosim na hemijsko, ponudila je 400 din za hemijsko ( verovatno da za 400din moze jedan rukav da se opere) i vise nema odgovora. Ja za 40e necu propasti a za njen posao nisam sigurna ako ovako radi. Zaobidjite je svakako.
Haljina nije tacno da je bila prljava, jer je niko nije oblacio. Gospodja je rekla da nece da placa hrmijsko ciscenje haljine, a takva haljina se ni nenosi na hemijsko ciscenje. Pisala sam joj da cu joj uplatiti 400 din za pranje haljine. Gospodja je imala drugi motiv vraćsnja haljine, a ne zato sto je negde MOŽDA bila prljava, ŠTO KATEGORIČKI TVRDIM DA NIJE TAČNO.

Odeća | Ženska > Venčanice

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na dogovoren cenu i vreme slanja prodavac nije ispoštovao dogovor već je prodao drugom kupcu za veći novac. Moja preporuka zaobidjite ovog prodavca
Obarao je cenu i ponizavao, trazio je slanje za nedelju dana, ne korektan i naravno da cu prodati onome ko se prvi pojavi da kupi, zasto bi ja dozvolila da me ucenjuje i jos da ga cekam nedelju dana da bi mu poslala. Eto sta je povredjena muska sujeta
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.