Zoran 063 7 048 582

Aleksinac

Član od: 10.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Patike koje sam dobio su totalno drugacije nego one na slici. Znak je drugaci , iz nutra su drugacije pritom neke crveni konci vire sa strane. Bar je broj tacan bio Komunikacija je dobra ali ovo prvo i trece je NE.
Kupac je prvo poceo da me vredja pa se onda izvinio i posle toga na kraju dana je rekao da zeli da mu vratim novac, na sta sam odmah pristao ali pod jednim uslovom da patike nisu nosene, zatrazio sam slike da mi se proslede na whatsapp, medjutim patike su bile nosene i nisam zeleo da vratim novac, nakon toga sam dobio negativnu ocenu.

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cekao patike vise od 10 dana , najpre kaze stize za 2 dana pa nista, nakon toga kao izgubila kurirska sluzba a nisu dali kod za pracenje pa mu stize sledeca isporuka i salje drugim kurirom evo 12ti dan niti se javlja niti salje . Neodgovornost i neistine. ..

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin nije ispostovao dogovor ! ,Ako kazete da ce paket stici u utorak onda ocekujem isporuku u utrorak! Moje misljenje da paket nije ni poslat.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisam imao do sada priliku da imam ovako negativno iskustvo i da budem prinudjen da dam negativnu ocenu. .Narucio sam bele patike Converse starke posle prepiske sa doticnim clanom, poslao mi je broj koji mi neodgovar jer mi je data pogresna tj. netacna informacija o duzini uloska patike tako da sam dobio male, tesne jednom recju neodgovarajuce. .sem toga patike ne preporucujem NIKOME da kupi jer uzivo ne podsecaju na starke cak nisu ni bleda kopija istih, smrde na uzeglu gumu, stan mi se usmrdeo kao da sam u vulkanizerskoj radnji. .etiketa na jeziku zalepljena nekim textil lepkom nije usivena, djon tvrd izvitoperen. .on se naravno kao prodavac ogradjuje i sta bih ja hteo za te pare. .LJUDI dobro razmislite o trgovini sa ovim clanom mene su prevarile njegove pozitivne ocene, verujte godinama sam na KP i ovo mi je jako neprijatno iskustvo. .ako neko od potencijalnih kupaca zeli da me kontaktira da mu objasnim objektivno kakve su ovo nesto kao starke nek mi se slobodno obrati. .
Clanu sam poslao patike iz oglasa, tj. potpuno iste sa slike, on je sam odlucio da mu ih posaljem i poslao sam mu potpuno tacan broj. Kada su mu stigle poceo je da me vredja, da mi preti iako sam mu ponudio povracaj novca i da se sve mirno zavrsi, evo dokaza da je vredjao i da sam kao covek ponudio povracaj novca! http://www.upslike.net/imgdb/dokaz-6a0102.jpg Preporucio bih Vam da ne poslujete sa ovim clanom jer mi je takodje pretio i putem sms poruka, ako neko zeli poslacu dokaz.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jednom recju: NEOZBILJAN CLAN! Dogovorimo se i prihvati zamenu a kada sam dosao na mesto dogovora, rekao da mu ne odgovara zamena vec samo kes!
Ja sam vam posle napisao u poruci da zelim novac, a vi mi nista niste odgovorili....Samo ste mi rekli da dodjem na odredjeno mesto da se nadjemo i nasli smo se i vi mi opet nudite trampu, pozdrav.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.