Zoran 066-142009

Novi Sad

Član od: 17.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Razni delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek poručio laptop za delove i punjač i pošto mi se predstavio kao serviser , ja mu izadjem u susret i dam mu sve jeftinije da i on zaradi. .. On mi se javlja posle primanja paketa kako punjač koji sam mu poslao prekida i nakon rasprave, pošto sam bio 100% siguran da je punjač 1000% ok jer sam ga proverio i pre slanja, ja mu navedem da mi vrati punjač a ja ću njemu novac, pošto kao nema vremena da čeka da ja proverim da li je punjač ok ili kako on kaže da prekida. Medjutim kada mi je stigao punjač umesto 10e otkupa naveo je 1250 dinara, na punjaču je bio naponski kineski škart kabel, a ne dugački kvalitetni kakav sam poslao i još pored toga punjač kada sam ga probao uopšte ne prekida niti napon osciluje, radi sasvim normalno. .. Toliko o poštenju, ozbiljnosti, iskrenosti i stručnosti. .. Ja sam na kraju umesto zarade imao tročkove! Ne preporučujem nikako saradnju!
sramota da se uopste javis a za ocenu nemam reci i ako smo se danas culi,nisam jedini koji ima lose iskustvo sa njim,poslao mi je neispravan punjac i sad tvrdi drugacije,poslao sam mu ga nazad onako kako je on meni poslao,nije zeleo da prihvati reklamaciju vec da mu saljem bez garancije da cu dobiti drugi a 10 evra sam rekao u posti da je odkup i sluzbenica je navela cifru od 1250 dinara,uplaticu mu razliku od 22 dinara koliko je vise platio,nije problem,nek mu je na cast,zao mi je samo sto nemogu i ja njemu da uzvratim losu ocenu al ok...moje ocene govore sve a i iskustva ljudi koji su radili samnom,nek te je sramota za ovo!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.