Zoran Dimitrijevic

Mladenovac

Član od: 15.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Alati za zavarivanje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da mi posalje malu bocu za co2, koju je rekao da je atestirana do 2025g, da je ventil repariran(ispravan)i da ima nesto gas u njoj, medjutim dog nije ispostovan jer je atest boce isteko 2015g nema gasa u njoj jer ventil ne zatvara(ne moze da se puni, naplatio je kao atestiranu, kada sam mu poslao poruku i pitao ga zasto sve to nije ispostovao dog i kako to mozemo da resimo nije vise hteo da odgovori na por, upozoravam svakog koji imaju posla sa ovim da se dobro paze! !!
Evo I ja tebi nesto da kazem bocu SI kupio u decembru prosle godine I tada ti je valjala , tada je bilo sve dobro a sada ti nevalja.... 5.2.2019 poslao si poruku za regulator da pitas.I kada Sam odgovorio odmah si dao negativnu ocenu za bocu koju si kupio Jos u decembru zasto Jos tada kad kazes da nije radila zasto onda nisi dao negativnu...Boca je sa atestom od 2015 godine , sa gasom I ventilom .... Ako see nesto desilo zasto nisi rekao da sredimo to ... Ionako si bio ponudjen za novu bocu sa novim ventilom Ali odabrao si jeftiniju varijantu.... Nemam grizu savesti sve je bilo kako treba Ali nije u redu to od tebe ....Ali nema veze nismo svi isti....

Alati i oruđa > Motorne testere

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stihl 070, Zaboravio da kaze da gornji ventil los, i pusti kompresiju, karburator treba stelovati da ima snage, zadnja rucke koji nije slikao polomljen pa sa nekim limom ojacan, ne podmazuje lanac samo sa rucnim ventilom koji je na strane, Kvacilo radi ali zvezda 80% istrosena treba i to zameniti i za sve ovo sam dao 120 EURA Reko je da samo sauh rucica ne radi, i su pocepani svi gume koji su za vibracije. ..
Sve šta ste me pitali kristijane sve sam iskreno rekao i tako i jeste... testera pali i radi , podmazuje tako što je tako fabricki napravljeno ništa nije prepravljano jer ta testera ima skoro 40 godina i tada je tako funkcionisalo,,,,,za zvezdu i taj ventil neznam nisam je rasturao da bih video ali testera radi normalno nisam primetio da nesto nevalja,,,za sauh sam vam rekao takodje i za auspuh i amontizere da mora da se popravi nasta ste mi vi odgovorili da to nije nista i da cete to da sredite,, i niste je platili 120 nego 11800 dinara... ja mislim da sam ispao fer i korektan jer još nikoga nisam slagao pa ni vas i to se vidi u mojim ocenama.....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.