Zoran Jović

Loznica

Član od: 04.10.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio laptop od mene i nakon sto sam poslao pitao je koliki je hard disk. Nisam mu nista odgovarao jedan dan jer ne visim na kp non-stop. Nije preuzeo paket pa sam morao da platim duplu postarinu. Posavetovao sam ga da sledeci put kad kupuje nesto prvo pita sta ga zanima a ne da postavlja pitanja nakon sto neko posalje robu. Predlozio sam da plati duplu postarinu i da sve bude ok ali me je blokirao. Iz tih razloga ide negativna. Nije u redu to sto je uradio. Kupac neozbiljan i neodgovoran! !!
Majka Tereza je umrla, srećom ostavila je nalednika u obliku ovog tipa. Negativna ocena me nije iznenadila ali je moje zadovoljstvo veliko jer je moj novac u mom novčaniku.

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od clana radio, jer je prve svega na slici delovao ocuvano i “detaljno” opisan. Na konto pozitivnih ocena ja sam ga narucio od njega. Medjutim kada mi je isti stigao, prvo samo dve radio stanice hvala, drugo display ne registruje radio (ali preko toga sam mogao da predjem) i trece, u radio stoji zaglavljen CD! Kada sam ga pitao zasto mi nije rekao za to, clan je rekao kako ga je on istog trenutka skinuo cim je kupio auto, naravno novac nije pristao da vrati i ako sam se ja ponudio da platim postarinu. Prema tome, zamolio bih sve ljude da zaobidju u sirokom luku ovu neodgovornu osobu! Sto bi nas narod rekao, spolja gladac, unutra. ..
Naravno, radio je potpuno ispravan (izvađen je iz mog auta u kome je perfektno radio). Pretpostavljam da kupac ima Clio 3 a kupio je svojom greškom radio za Clio 2 (praktično isto izgledaju), pa na ovaj način pokušava da ispravi svoju grešku. Poštenije je bilo da je sam sebi priznao grešku i stavio ga na oglas i prodao nekome kome taj radio zaista odgovara. Za nastalu situaciju ni ja kao ni radio nismo krivi.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Paneli

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao neispravan panel. Navodno uvazice reklamaciju. Paket mi se vratio i placam duple troskove. Nisu hteli da ga preuzmu. Nisu spremni za saradnja. Izbegavajte ovog clana.
Naravno poslat je potpuno ispravan panel, nije ni u transportu oštećen, jer je bio dobro zapakovan. Ali ovaj čovek svoje frustracije i nezadovoljstvo životom pokušava da nadoknadi davanjem negativnih ocena drugim ljudima.Šta da se radi, ovo je deo posla.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.