Zoran Kikinda +381642642362 Vi

Kikinda

Član od: 02.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa clanom sam dogovorio zamenu za moj telefon i sat za njegova dva sata od kojih jedan ispravan i ocuvan i jedan neispravan. Moj paket sam poslao prvi jer on navodno ima preko 800 ocena koje govore o njegovom postenju. Kada je primio paket meni nije poslao svoj paket istog vec narednog dana, ali mi je predvece tog dana dao pozitivnu ocenu i napisao kako je sve u redu. Takodje mi je napisao da mi je zbog poverenja u njegovo postenje zamenio obe baterije u ispravnom satu. Kada sam primio paket dobio sam dva neispravana sata. Poslao sam mu poruku sa opisom neispravnosti sata koji je trebao biti ocuvan i ispravan. Na moju poruku on je odgovorio da ni moj telefon nije onakav kakav je opisan u oglasu iako je pre toga rekao da je sve u redu. S obzirom da smo obojica nezadovoljni predlozio sam mu da vratimo stvari jedan drugom na sta on nije ni odgovorio. U toku prepiske dva puta sam mu predlozio da vratimo stvari i oba puta je on to ignorisao. Ocigledno je da je on zadovoljan onim sto je dobio i da je vrlo svestan sta je meni poslao zbog cega i ne zeli da vratimo stvari jedan drugom. Ne preporucujem saradnju, a ako se i odlucite za saradnju trazite da on posalje prvi.
Evo , red je da odgovorim , jer je ova negativna apsolutno nezaslužena. 1. Sa članom sam dogovorio zamenu za moja dva sata , jedan je oglašen i naveden kao NEISPRAVAN , a drugi je ISPRAVAN i u dobrom stanju. Od njega sam trebao dobiti nov kineski sat i Iphone 5 telefon , za koji je tvrdio da se može dekodirati zaključan je na stranoj mreži, uz dve baterije i kabl za punjenje i neku R-11 karticu koja navodno služi za otključavanje tog telefona, samo je potreban serviser za to. Sve mi je ovo poslato i to je u redu. 2. Dalibora sam unapred ocenio pozitivnom ocenom , jer sam verovao da je sve u redu sa mobilnim telefonom i da će ga moj serviser otključati uz adekvatnu novčanu nadoknadu. Međutim , od servisera sam dobio informaciju da se ti Iphone telefoni više ne mogu otključavati sa tom poslatom mi karticom, nego se mora kupiti neka druga, S KARTICA, koja je skupa, i sa rukama majstora otključavanje košta oko 40-50 eur , što premašuje vrednost otključanog telefona ...Moja je greška što se nisam na vreme raspitao , nego sam verovao Daliboru... 3. Bez obzira što me je obmanuo , ja bih mu i dalje dodelio Pozitivnu ocenu. 4. Dalibor dalje u opisu ocene tvrdi da sam mu poslao Neispravan sat, a jedina neispravnost se ogleda u tome da jedan kontakt, dugmence za štelovanje na satu ne reaguje, što je posledica dugog stajanja sata , i potrebno ga je očistiti, kontakti znaju da oksidišu, SVE OSTALO NA SATU JE ISPRAVNO , TO JE I DALIBOR U PREPISCI POTVRDIO ....odgovorno tvrdim da je sat bio skroz Ispravan, i još sam u njega ubacio DVE nove baterije koje su koštale 500 dinara,a to mi nije bila obaveza , nego sam hteo da budem fer i da počastim člana , jer je imao poverenja u mene i poslao paket prvi... 5. Istina je da nisam hteo da vraćamo pakete jedan drugom, jer ne želim da plaćam dva puta poštarinu, bez potrebe , pošteno sam izvršio ovu razmenu, u pitanju je PRINCIP , a mojih skoro 890 pozitivnih ocena JASNO govori da sam ODGOVORAN i POŠTEN član KP.

Audio > Pretpojačala

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

slike sa neta stavio sve cakli sva svetla svetle a ovaj sto mi je poslao ni na jednom kanelu ne svetli prekidac kod ekvilajzera zaglavljen hvala sto simi poslao 2 uredjaja sa greskama a nisi naveo
Pa ovo je neverovatno,prvo sam ti poslao ispravno pojačalo Denon PM 250,prihvatio sam ga nazad sa sprženim jednim kanalom,uz moj trošak za popravku,pa si mi tražio da ti umesto pojačala pošaljem mixetu,i na to sam pristao uz više nego realnu doplatu,mixer je funkcionalno u redu,svi kanali rade,nigde ne krči ili slično,u buduće kupuj samo nove uređaje i nemoj mi se nikad više obraćati za zamenu.I da,ti si jedini nezadovoljan saradnik a imam ih više od 200 zadovoljnih saradnjom sa mnom.I hvala ti na mojoj jedinoj negativnoj oceni,super si ...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.