zoran maki

Jagodina

Član od: 11.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Najloni

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posiljka je vracena ! Placena dupla postarina. Poslato u petak. Na KP sam napisala da posiljka stize u ponedeljak. Doticni odlozijo da preuzme za sledece dan u utorak se ne javlja na telefon. Ne preporucujem saradnju sa doticnim!
Meni u ponedeljak nista nije stiglo niste ispostovali da stigne u ponedeljak ppz

Automobili | Delovi i alati > Auto | Trap

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NEKULTURA I BEZOBRAZLUK! !! Zoran me je kontaktirao preko KP oko šolja amortizera za auto, pronašao sam za koje sve modele odgovaraju, šolje koje prodajem za 2500din sam mu dao za 1500din jer mi nisu bile potrebne i bilo mi je žao da ih bacim a bile su odlične (oko 12000din u radnji). Nakon slanja poslao sam mu broj pošiljke nakon čega je potvrdio sa OK. Pošto paket nije primio 3 dana zvao sam ga i potvrdio je da je dobio uputnicu i da će ih podići sutradan u pošti. Pošto paket nije podigao sutradan, zvao sam ga nekoliko puta ali nije hteo da se javi. Nakon 2 dana zvao sam ga ponovo i gospodin Zoran se verovatno slučajno javio (bio je iznenađen) i rekao je da će ih podići u pošti a na poruke na KP više nije odgovarao. Naravno paket nije podigao i paket mi se vratio sa duplom poštarinom 750din. Ovakva situacija mi se dogodila jednom sa osobom koja me je kontaktirala telefonskim putem, ovo je prva osoba na KP koja mi je ovako nešto priredila i verujem da će ovakvom članu biti zabranjena bilo kakva prodaja i kupovina i sa drugih naloga ako ih Zoran kreira.

Odeća | Muška > Džins

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sva ima svoje granice. Cekam vec 10 dana da vrati 1000 din za farmerke, iako sam trazio mere, poslao je neke mere koje nemaju veze s farmerkama koje su stigle.1000 din nisu neke pare, niti cu ja propasti niti ce se on obogatiti ali na ovaj nacin i da jos nedelju dana obecava kako ce vratiti novac i uplatiti tih 1000 din na racun, koji mu je poslat (sve ima u porukama na KP). .nemam reci. Trazim da se ovaj nalog suspenduje da ljudi ne dozivljavaju ovakvu bruku.
Kako vas nije sramota da me blatite poklonio sam vam farmerke u oglasu je lepo pisalo mere 36 36 kako vas nije sramota ali dobro to ide vama na dusu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.