Zoran Marić

Beograd | Novi Bg.

Član od: 23.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj negativan komentar postavljam zbog moralnog odnosa prema sebi. Prodavac mi je tvrdio da su gume na felnama 4x100mm a bile su 4x98 shto znachi da ne idu na tochkove s promerom 4x100mm. Iako je priznao da je dao pogreshnu informaciju nije uvazio prigovor. Mene je ta dezinformacija koshtala 3500rsd a prodavac nije hteo felne nazad za tu sumu nego se odluchio za negativnu ocenu na K. P. Ako neko brine o svima nama on ce ovo da reshi, a ja , mirno spavam!

Elektronika i komponente > Ispravljači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucenu robu nije dostavio ni na dogovoreno vreme ni kasnije, nije se javljao na poruke, cak vise nakon nekoliko dana i sam oglas je izbrisao! NIKOME NE PREPORUCUJEM OVOG NEOZBILJNOG PRODAVCA! !!
Što se tiče oglasa oglas je tačan! Komunikacija je bila dobra osim što su me porodične obaveze sprečile da ispoštujem porudžbu! Dogovor nije ispoštovan jer je sva količina prodata u mom osustvu! Izvinjavam se G-dinu Gaboru

Bicikli > Mountainbike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Oprez svima za u buducu saradnju sa osobom pod imenom Zoran Maric,narucio je od mene biciklu na ovom sajtu kp i ja sam poslao a onda posle 3 dana mi se vratila kao stara fora otiso u Nemacku osoba kupuje bicikle po Srbiji i navodi UVOZ IZ NEMACKE
Tačni su navodi gospodina Defa,stim što sam mu se obratio da nisam u prilici da preuzmem bicikl zbog iznenadnog odlaska u inostranstvo, Pomenutom sam se izvinuo i ponudio nakon tri dana da ponovo pošalje poručeni bicikl,uz povećanje cene otkupa za proistekle troškove za prvo slanje.Isti je zahevao uplatu unapred,što meni nije odgovaralo.I sada sam spreman da ga otkupim po ugovorenim uslovima.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.