ZORAN Marković

Smederevo

Član od: 01.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

pre 15 dana mi je poslao neispravan lcd . pozvao sam ga da mi posalje drugi ispravan ili da mi vrati pare. uvek neki izgovor nisam tu , radim , putujem itd. sada ga zovem blokira mi pozive i nejavlja se. moj savet ostalima nikakva posla sa ovim covekom
Prvo i prvo poslao sam ispravan ekran, ja sam drzao servis i tacno znam sta radi a sta neradi, prvo me je molio da mu spustim cenu sa 3000din na dve kada sam spustio cenu poslao sam telefon telefonu samo nije radilo punjenje trebala je da se zameni matica ploca telefon je palio, on mene ubedjuje da nepali da mu vratim novac, ja sam mu objasnio da telefonu samo treba ploca da se zameni, on je kao menjao i kaze pali samo belo ili je nestrucno zamenio ekran pa nepali ili je hteo da me prevari., ja sam u oglasu napisao da hocu i da kupim plocu posto znam da ekran i tac rade. Eto samo to hocu da kaze krivo mi je sto me pravi budalom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.