Zoran Mojsilovic

Novi Pazar

Član od: 10.09.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Stolovi i stolice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio sam sto koji je umesto za 7dana , stigao tek posle mesec dana, komunikacija katastrofa covek se na telefon ne javlja nikada , pusti po koju poruku. Sto se tice kvaliteta o tome da ne pricam, poslata iverica ne obradjena i ne izlakirana, koja je posle par dana napukla celom duzinom. Reklamirao kod doticnog, ali odgovor nisam dobio.Ljudinne saradjujte sa ovim covekom! !! !! !! !!

Nameštaj > Stolovi i stolice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uhh ne znam odakle da počnem. Inicijalno smo pre oko tri meseca poručili od ovog čoveka sto, 6 stolica i klub sto. U početku komunikacija je tekla korektno. Dogovor je bio da sve bude završeno za oko mesec dana. Kompletan iznos za sve poručune je bio 90000 din. te je Zoranu uredno uplaćen avans od 15000 dinara. Oko mesec dana nakon dogovorenog roka obavestio nas je da od stolica nema ništa. Oko dva meseca nakon dogovorenog roka po "nekim ljudima" koji "ne znaju ništa" nam je poslao kuhinjski sto i klub sto sve zapakovano u crne kese od smeća, te smo razliku novca uredno dali tim ljudima na ruke. Kada smo raspakovali poručeno dočekalo nas je izuzetno neprijatno iznenadjenje. Klub sto uopšte nije bio kompletan, tj. da budem precizniji nedostajala mu je čitava jedna drvena ploča, boja stolova kao ni debljina drveta nije odgovarala dogovoru, a o izradi da ni ne pričam. Stolovi nisu lakirani vec su premazani nečim što se skida mokrom krpom da ne spominjem da nakon stavljanja bilo kog predmeta ostaju tragovi koji se ne mogu izbrisati. Dalja komunikacija sa dotičnim gospodinom je protekla u laganju kako će da pošalje dve drvene ploče i tako makar kompletira klub sto da liči na ono što smo naručili. Ne javljanje na brojne pozive, poruke isl. ne bih ni da spominjem. Pošto smo bili dokoni otkrili smo i da gospodin koristi na sajtu slike sa interneta i raznih aplikacija koje ni po čemu je odgovaraju stvarnom stanju. Sve u svemu, od kada koristim ovaj sajt imao sam divna iskustva i upoznao divne i poštene ljude, ovo je prvi put da sam naišao na ovakvog čoveka. Bez potrebe da spominjem količinu razočaranja, potrošene energije i beznadežnost obzirom da smo bili knap sa novcem pošto smo upravo kupili stan, sa zadovoljstvom dajem NEGATIVNU OCENU ovom gospodinu, i nikako ne preporučujem bilo kakvu saradnju, ili uopšte komunikaciju sa dotičnim kako ne bi doživeli ono što smo mi. Gospodinom će se dalje pozabaviti tužilaštvo.

Nameštaj > Klub stolovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio 7 dana pa je rekao neka bude 10. Sto je poslat posle mesec dana skoro. Da je bar 2 dana ulozio u sto sve bi bilo ok. Sto je poslat sa neskinutim varovima, "drvo" ne osmirglano samo osnovna boja 1 ruka, nije cak ni lakirano tako da svaka kapljica vode ostavice fleku na njemu. Sto je kostao 80e u oglasima a stigli smo do finalne cene od 15000din. Na moje kritike nije hteo ni poruku da posalje tako da mi nista drugo ne preostaje. Teska fusarija. ..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.