Zoran Oklobdzija

Beograd | Zvezdara

Član od: 26.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Xbox

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek prodaje konzolu "kao novu", dok je vidiljvo ostecena maska konzole. Pitao sam ga da li je konzola ispravna, da li radi, da li je cipovana i slicno, covek je odgovorio da je konzola ispravna, nije siguran da li je cipovana, i da DVD citac ne moze da se otvori. Cim sam primio konzolu, i ukljucio je, cuo sam da zuji kao sam djavo. On mi je odgovorio da je pojacao ventilatore na 12v da bi bolje hladio konzolu. Odneo sam konzolu da poprave DVD citac, popravka je bila 500din, ciscenje drajva. Ubacio sam igricu, igrao sam nekih 10-min i konzola je pocela da koci, secka i da jos jace zuji, odmah sam ugasio koznolu i zahtevao od Zorana da mi vrati novac, jer koznola nije "kao nova" niti je ispravna. U servisu su mi rekli da je neko sklapao xbox iz vise xbox-ova, jer je citac sa konzole iz 2008, a konzola je 2006 (koju mi je Zoran prodao), dao mi je strujni adapter na 150w, dok ova konzola i ploca Xenon traze 175/203W. Kada je trebao da vrati novac, rekao je da ne moze, jer mu treba. Ok, trebao je da vrati novac, nije, zbog toga ide negativna, da je novac vratio ne bi dobio negativnu. Sve u svemu, ne preporucujem saradnju sa Zoranom, jedino ako se mozete naci negde i licno testirati predmete koje prodaje, jer ovako preko interneta, NIKAKO !
Xbox si kupio neispravan to sto zuji i secka lazea zato sto sam ja igrao demo igrice poput fife 15 i nijednom nije stao zuji zato sto se hladi!citac je original njegov iz 2006. kupio si je za 4000 sa opremom sta si ocekivao najbolji xbox na svetu to sto je sklapan iz vise delova to ni ja nisam znao ostecenje sii i video na slikama zasto si ga onda uzeo?!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.