Zoran Panincic

Pančevo

Član od: 17.03.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Dečji bicikli i trotineti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Стигао је бицикл за децу који сам поручио сестричини за рођендан. 4 пластичне ствари су поломљене и искривљене, претпостављам од стајања на сунцу, једна ручка (лева) пожутела од стајања на сунцу. Седиште за лутке позади - стигло поломљено. Једна матица за бандаш фали. Налепнице на шасији су почеле да се одлепљују што дефинитивно говори да је бицикл изложбени и ко зна колико дуго стоји напољу. Оцена је негативна јер је предмет далеко од новог (како је писало у огласима) и неколико ствари је поломљено и отопљено. Бицикл је минимум једну целу сезону био изложен напољу. 10.000 динара није мало. Рођендан је сутра и не пада ми на памет да се натежем опет са доставама и чекањем.

Dvorište i bašta > Roštilji, sačevi i kotlići

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kotlic je stigao vidno ostecen na 4 mesta sa spoljen strane. U komunikaciji sa prodavcem sam zakljucio da je znao za ta ostecenja, pa ipak poslao kotlic ostecen. Kako kaze , citiram, "to mi ne smeta u kuvanju" i "svi kotlici su takvi koji stignu iz Madjarske". Posto ne prihvata reklamaciju, prekinuo sam daljnju komunikaciju.
Svako moje obrazloženje bi bilo suvišno,nemam komentar za ovakve musterije,sve najbolje pozz...

Mama i beba > Šetalice i dupci

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucila sam hodaljku, dogovor oko slanja nije ispostovan, niti je javljeno da li je hodaljka poslata. Posle 10 dana hodaljka nije stigla, naravno bili su praznici, ali ni u toku radnih dana nista, a da nisam pitala sta se desava, ne bih ni znala da nece stici! Neodgovorno!
Hvala na oceni,pozdrav

Nega i lična higijena > Oprema za brijanje i šišanje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Primili smo mašinicu koja nije u oglasu i nema nikakve sličnosti sa mašinicom na slici. Tek kada je kurir otišao i kada smo otvorili videli smo da ni na kutiji nije ista slika i isti tip. Pregledom drugih oglasa videli smo da je primljena mašinica jeftinija i lošija od mašinice sa slike. Nakon poziva prodavac je rekao da je pogrešio i da nije video šta je poslao. Naravno odustali smo od daljih komplikacija, poštarina, ponovog slanja, čekanja kurira.
Moja greska,poslao sam masinicu koja je istog brenda,ali drugi model,nakon cega sam ponudio kupcu da mi se ta masinica vrati u mom trosku i da mu prosledim porucenu isto u svojem trosku,ali kupcu to nije odgovaralo zbog cekanja i odbio je takvu vrstu dogovora...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.