Zoran Srejic

Negotin

Član od: 05.01.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Kuleri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Svima koji planiraju da nešto pošalju ovoj osobi savetujem da to ne rade jer ce biti izloženi trošku. Paket koji je poručio nije preuzeo i ne samo to već se nije udostojio ni da javi da iz bilo kog razloga neće preuzeti paket. Na telefon se ne javlja. Duplu poštarinu sam platio 550 dinara. ČLAN ZA IZBEGAVANJE!

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio Graficku od 84.990 din da plati pouzecem, poslali i javili broj posiljke. Graficka se vratila posle 10 dana uz obrazlozenje da je odbio da primi. Platili smo troskove slanja i povrata 2500 din. Kontaktirali korisnika, rekao da je imao privatne probleme i da zbog toga je obustavio nabavku i da ce nam nadoknaditi troskove samo da mu posaljemo br racuna. Br racuna poslat, troskovi nisu nadohnadjeni. Zbog toga negativna ocena. A vidimo da mu nije prvi put da ne preuzima porucenu robu. Izbegavati korisnika.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

OVOG DOTICNOG GOSPODINA IZBEGAVAJTE U SIROKOM LUKU NA KUPUJEM PRODAJEM. I BILO STA AKO MU BUDETE PRODAVALI TRAZITE NOVAC UNAPRED POSTO NARUCUJE ROBU, A POSLE JE NE PREUZIMA! !! Paket sam narucio niko ga nije tereo i posle paket ne preuzima. 11.01.2021. bio prvi dan isporuke, medjutim paket vracen u magacin. Kada sam ga kontaktirao putem telefona naveo je da je paket cekao do 16h i da je posle morao da ide, a da je kurir AKS brze poste posle tog vremena bio kod njega na adresi i da su se dogovorili da paket preuzme naredni dan. Naredni dan takodje nije preuzeo paket i paket vracen u magacinu. Na moje prouke na kupujem prodajem nista nije juce odgovvorio, kao ni na pozive na njegov proj mobilnog. Takodje, poslata i SMS poruka ni na nju nije odgovorio. Jutros kontaktiram AKS i kurir koji je trebao da mu isporuci paket, kaze da prvi dan nije imao pare kod sebe kad ga je zvao, a mene je slagao da nije bio kao kuci u to vreme, a takodje i drugi dan isto nije imao pare, pa da ce navodno pokupiti u magacinu neki drugi dan. Gospodine zasto pravite probleme drugima i lazete druge ljude, ako nemate pare zasto bila sta porucujete i drugima pravite troskove zbog svoje neozbiljnosti neodgovornosti? Treba da Vas je SRAMOTA, ako uopste znate za taj pojam. SVIM CLANOVIMA JOS JEDNOM IZBEGAVAJTE GA NA KUPUJEM PRODAJEM, PORCUJE STVARI, A POSLE NEMA NOVCA DA PLATI I NE JAVLJA SE NA POZIVE. OVAKVIMA NIJE MESTO NA OVOM UGLEDNOM SAJTU I DOBRO JE STO MAKAR MOGU TAKVI DA SE OCENOM OBELEZE! !!
Nasao sam isti proizvod po jeftinijoj ceni, samo je to bitno, cak i da sam primio robu po zakonu imam pravo da je vratim u roku od 14 dana ukoliko je kupljena u e trgovini, Troskove transporta hocu da platim. Pozdrav.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.