Zoran

Kragujevac

Član od: 26.01.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Motorne testere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PAZNJA! !! Covek je prodao testeru sa busnim rezervoarom i svecicom koja masti, prilikom nosenja testere u servis konstatovano je da je klip los, da na cilindru ima riseva i da mora da se zameni klip i karike da bi mogla ista normalno i kako treba da radi. Naravno da se zameni ili zalepi rezervoar koji je sa srafom probusen. Kada sam okrenuo prodavca i rekao mu to sve on je odbio da prihvati bilo kakvu reklamaciju pa cak i za rezervoar koji je odmah kada je testera stigla (posto je poslata kurirskom sluzbom) naglaseno da curi gorivo iz nje, dakle i pre mog nosenja u servis nazvao sam prodavca i naglasio sam mu problem sa curenjem goriva iz testere. NAPOMENA! !! Prodavac je poslao testeru kurirskom sluzbom, nisam je probao vec sam uzeo na rec jer je rekao da je testera u extra stanju, samo palim, sipam gorivo i secem a poslao je testeru u jako losem stanju i sa navedenim nepravilnostima. Zato paznja sa prodavcem jer prodao je za ne male pare testeru pod navodom iz Nemacke u super ekstra stanju i odlicnom kompresijom a dobijena je testera koja jedino je palila a prilikom rada mastila je svecicu. Na molbu barem da vrati deo novca i time umanji cenu za iznos dela popravke ako vec ne zeli da prihvati nazad testeru koju sam odmah reklamirao (da ima nedostatke) i to odmah po prijemu od kurira isti je poceo da vice i besni! !! Takodje istakao bih navode prodavca da je testera kod njega bila sest meseci te je isti za taj period kako je on sam rekao posto je "MAJSTOR" mogao da konstatuje u kakvom je stanju testera! ! Napominjem da sam odmah po preuzimanju testere konstatovao nedostatke te istog odmah obavestio i reklamirao prodatu stvar a isti umesto da kao pravi prodavac prihvati reklamaciju i kao dobar domacin uvazi istu poceo da urla i besni! ! Stvarno svaki komentar je suvisan za ovog prodavca! ! Pazite se VAZNA NAPOMENA ZA PRODAVCA! ! PROCITAJ ODREDBE ZAKONA O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I NE URLAJ KADA TE NEKO LEPO NAZOVE I UKAZE NA NEPRAVILNOSTI TOGA STO SI PRODAO! !! DRUGO AKO MISLIS DA SE NEKO PLASI TIME STO URLAS I BESNIS PREKO TELEFONA GRDNO SE VARAS! !
Kao prvo testeru si dobio 100% ispravnu jer si me pozvao cim ti je stigla i rekao da si je probao i da radi kao sat da bi me posle pet dana zvao sa pricom da je klip neispravan sta si ti radio za to vreme neznam ali da je sve u takvom stanju kako ti kazes ta testera ne bi mogla ni da upali a sto se tice rezervoara nisam znao da je busan jer nisam ni punio gorivo i hteo sam da prihvatim reklamaciju da popravim isti ali si ti trazio novac jer si ga vec popravio,niko te nije bio po usima da se sam pravis majstor pa da posle trazis da ti se vrate pare . A sto se tice urlanja jako.sam te lose cuo jer sam.bio u putu dok si zvao a daleko od toga da sam nekog hteo da zaplasim. MOLI SE ADMIN DA REAGUJE NA OVAKVE NEOZBILJNE KUPCE !!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.