Zoran

Raška

Član od: 17.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitarska pojačala i kabineti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin Zoran mi je prodao totalno neispravno pojačalo, na moju žalbu da pojačalo ne radi kako treba dobio sam odgovor "Protresi ga slobodno. .. sa strane udari malo". .. Baš me zanima kakav će odgovor smisliti na ovo. Stvarno sam razočaran. Molim vas da zaobiđite saradnju sa dotičnim gospodinom Zoranom. Posedujem celu prepisku. ..

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Pozdrav, nažalost gospodinu Zoranu moram da dam negativnu ocenu, to do sada nikada nisam uradio, jakna koju mi je prodao, prema njegovim rečima je u ekstra stanu, par puta obučena, bez oštećenja i da odgovara visini 183 i 85 kg, uz napomenu da je on iste visine. Prilikom dopisivanja, slao mi je slike iz određenih uglova gde se oštećenja i nedostaci ne vide, uz 100% uverenje da je jakna u ekstra stanju i to je u više navrata napominjao. Odlučio sam se da mi je pošalje, uplatio novac unapred na račun, uz molbu da mi jaknu pošalje kao cc paket, ako nije problem. Jaknu je poslao kao post express, uz izgovor da je bila gužva u pošti i da ga je službenica zbrzala, pa sam platio poštarinu 370 dinara umesto 200 dinara. To nije bilo sve, kada je jakna stigla i kada sam je otvorio, imao sam šta da vidim, jakna je u poprilično lošem stanju, odgovara za osobu od 175 i 75 kg, poprilično je iznošena, rukavi su na krajevima bili iskrzani, iscepani i izbledeli, kragna je bila izlizana sa unutrašnje strane i na kragni je falila kapuljača (nije nijednom spomenuto da fali). Što se tiče same komunikacije, ona je bila pravovremena i u dobrom duhu, ali ono što je najbitnije, proizvod nije odgovarao uopšte onome što je opisano.
Brate kupio si jaknu za Crvenu koja vredi toliko..Poslata uredno i u korektnom stanju Primetio sam da bi voleo novu jaknu za te pare,jer tvoja komunikacija je navalentna i smarajuca stvarno bila.Biraj nesto od stvari,eto ja cu da ti poklonim,da nadoknadis..i platicu i tu postarinu.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

E ovako, narucio sam stako za iPhone 6, covek je rekao u oglasu da jedno staklo i displej rade a dugi(koji je bio do duse citav ne rade, ja reko aj vazi, radim servise telefona vec 5 godina ako ne i vise, prepakovacu sa ovog i to je to sve ce biti ok. .. .Kad ono stizu stakla, ja proverim jedan displej i staklo ne rade, drugi isto ne radi, oke, nazovem coveka i kazem mu sta se dogodilo, kaze on meni "dobro nema veze, mala je to para poslacu ti" "ajde cujemo se kasnije zvacu te ja" ja reko okej, ali ne bi tako, prosli 2 dana covek ne odgovara ne javlja se nista, iskreno nije mi zao 600 dinara 800 din, ali drugima to mnogo znaci, hvala lepo nikad vise, lep pozdrav. ..
Poslao sam vam ispravno i to dva displeya za 5 eura.posle sedam dana eto nije vam se nesto poklopilo jer sami ste menjali.napisali ste celu disertaciju doktorsku.eto ja sam vama pozitivnu oceni dao.hvala ti ..

Odeća | Muška > Džemperi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nemojte kupovati od ovoga. Dobio sam upropascenu robu a kad sam je poslao nazad po dogovoru nije je hteo preuzeti I PLATIO SAM 2 PUTA POSTARINU I NEUPOTREBLJIVU STVAR! !! Ne znam ko je ovom coveku dao ove pozitivne ocene? Imam chat poruke da dokazem sve napisano!
Bogner dzemper je vrhunski..placen sest puta vise.Opet da vam kazem posaljite nazad.Nisu to neke pare vredne tolike sekiracije.900 din.Jos jednom.Posaljite nazad dobicete novac.A ovi ljudi sto ocenjuju svi su ispostovani.I vi cete biti.

Odeća | Muška > Košulje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac nije prihvatio da mu se vrati predmet iako je dao pogresan opis. Ako se ovako ponasa za 700 dinara, kako bi bilo da je u pitanju veca suma. Oprez.
Vi ste jedini ne zadovoljan kupac.pobogu pa sto me niste kontaktirali.vratio bi vam tu kosulju..i ako je vrhunska a vi ste se pokajali..nema veze.ja sam navikao da postujem ljude i korektan budem..hvala vam..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.