Zoran

Ub

Član od: 28.08.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan maksimalno ne korektan, ostvarili smo dogovor preko poruka na kp, i putem telefonskog poziva, da se nadjemo u cetvrtak, danas je petak. On mi juce javlja da ne moze da moze za vikend rekoh dobro onda za vikend. I sve vreme odbijam druge ponude zbog njega da bi mi danas javio da ako imam nekog drugog da prodam. Jako neozbiljno a sve je vise ovakvih clanova.
Cista laz covek valja telefone pod izgovorom da je bolestan i da zbog toga mora da proda licni telefon i hvata na tuznu pricu,u porukams imsju dokazi da cvrstog dogovora nije bilo jer je rec bila o zameni uz moju doplatu, zatim je on napisao moze ali ako se javi neko za kes ja cu ga prodati kao trebaju mu pare na sta ja kazem pa zasto onda menjas samnom on kao pa prodacu i tvoj znaci iz zarade, kasnije kaci jos telefona na oglase sto znaci da radi sa telefonima a prodaje tuznu pricu.Mislio je da izvuce nigde pa kad je video da ne moze onda se setio mene i sad ja moram da ispunim njegove zelje i ako vremenski ne mogu da stignem.Ne upustajte se u konverzacije sa ovim covekom da vam ne bi dao kao meni negativnu ocenu posle 10 dana kad ne ispunite njegove zelje da ima zaradu 100e po telefonu kako je to umislio.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucis jedno on posalje drugo,telefon koji sam dobio nije u opisanom stanju s obirom da je pre toga bilo razgovora i prezizna pitanja na koja je on odgovorio sve potvrdno. .. Telefon koji sam dobio neodgovara stanju o kome je bilo razgovora, ja sam bio za konpromis za neko obostano resenje jer u pitanju su nekoliko hiljade dinara ali momak se drzao samo onog da kazem klasicnog neposlovnog / kolko novca tolko i muzike / ili / za te pare toje to sto si dobio / U ovoj transanciji sam donji ali nije bitno / nije prvi put / savetujem drugima koji se upustaju sa trgovinom sa ovim momkom da dobro razmisle jer ono sto kupis nema reklamacije. ..
Telefon je bio u fizuckom stanju kakvom sam naveo Mana koju je gospodin naveo je losija baterija a sve iz tog razloga sto mi je skoro prepolovio cenu telefona i molio me da zadrzim kutiju i original punjac kako bi cena bila manja zbog toga telefon nije drzao bateriju i nije mogao da se puni kao ranije imam sve poruke kao dokaz. Zbog toga sam dobio negativnu ocenu zato sto je njemu lakse da puni sa kineskim punjacem nego da da 500din vise i onda se cini zasto se baterija brzo prazni
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.