Zoran

Beograd | Čukarica

Član od: 01.08.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte bilo kakvu kupovinu od Zorana. Kupio sam od njega 3 graficke karte R9 390 za koje u oglasi pise da su ISPRAVNE. Od 3 graficke karte samo je jedna ispravna, za sad. .. .Na dve graficke karte nisu ispravni kuleri, za koje sam o mom trosku naknadno kupio kulere. Nakon sto sam 1 od 2 neispravne grafike zamenio pastu i kulere (naravno nalepnicu sam morao skinuti) ubacio u PC da je testiram, radila je citavih 2 min nakon cega digne temperaturu i ugasise se, i tako par puta. Grafika na kojoj sam zamenio kulere je ostala kod mene jer ne zeli da je uzme nazad, kako kaze " Kome da prodam grafiku bez nalepnice? " Druga grafika koja ima iste simptome je vracena, i vrlo je moguce da ce doci kod vas. Pre kupovine preko telefona je tvrdio da su grafike testirane i ispravne 100%, imam snimakrazgovora koji sve ovo moze potvrditi. Pozdrav DoVidjenja Zorane
Istina da je clan kupio 3 grafike, LICNO kod mene. Da ne duzim, sve sto prodajem, dobro testiram i prodajem ispravnu robu. Sto se tice neslaganja sa ovim clanom: Za jednu ne pravi problem, za drugu sam mu vratio pare (izasao u susret), a za trecu sto je majstor popravljao menjao paste ventilatore i ko zna sta jos , ne mogu da mu vratim, reklamiram, jer sam mu naglasio da ne skida stiker na grafici, koji je na sve tri grafike bio u fabrickom stanju. Treba paziti od koga se kupuje, a izgleda vise treba voditi racuna i kome se prodaje.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Član mi nedelju dana nije poslao predmet nakon što smo se najnormalnije dogovorili. Posle 2 dana kada sam ga pitao zašto ne šalje, rekao je da mu ne radi pošta. Nakon 6 dana kada još uvek nije poslao, pitao sam ga da mi pošalje AKS-om, odgovorio je da ne šalje AKS-om. Zatim je prestao da odgovara na poruke, nudio sam mu i da dođem lično, jer mi stvarno hitno treba napajanje, nije odgovorio, nije mi čak ni rekao da neće, da bar tražim na drugom mestu. Na kraju sam od kupovine odustao, jer je on najverovatnije prodao to dan nakon našeg dogovora.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.